Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Külföld (usa sephora)

Kate Somerville Goat Milk Moisturizing Cream

1 vélemény
Hozzáadva 2018.09.21.by

lulley93

30 ml és 50 ml

Hidratál és segít a bőr természetes lipidrétegének javításában. Azonnal felszívódik és szép, egészséges ragyogást ad.

$50 és $65-tól

Utoljára szerkesztve: 2020.07.21. 02:58 - 2018.09.14. 21:27

De cuki ez a regi velemenyem. :DMar nem a kedvencem, de mondjuk a top 5-ben meg mindig benne van. Szinte folyos, annyira konnyed allagu, de megis nagyon jol hidratal. Barmilyen bortipusra ajanlom, foleg nappali kremnek. A benne levo varazsmogyoro a legerzekenyebb bornek esetleg tud irritaciot okozni.Csak 7.5 ml-es mintám van belőle, de mióta megjött (CB Goodie Bag), azóta csak ezt használom. Isteni krém, már amikor régebben olvasgattam róla, akkor éreztem, hogy ez tökéletes lenne nekem. Nagyon jó összetevők, kifogástalan csomagolás, még jobb hatás. Könnyed állagú krém, ezért nem kell sok, könnyű elkenni. Viszont amint elkentem, sűrűbbé válik az arcomon, érzem, hogy erősen hidratál, de egyáltalán nem hagy vastag rétegen az arcomon, szellőzik alatta, nem fojtja a bőrömet. Smink alá is tökéletes (sőt, mivel nincs benne szilikon, ezért nem fog összeveszni semmilyen szilikonos primerrel vagy alapozóval), tehát nappali és esti hidratálónak is jó, fényvédő alá is tökéletes. Jelentem, megtaláltam az igazit. Az ára sem érdekel.