Tunderviragos
Hajerösítö kettös szérum a roncsolt haj és töredezett hajvégek állapotának javításáért.Károsodás mértéke 3-4.
A Fibra-Kap és Séve de Resurrection technológia segít javítani a haj szerkezetét, ezáltal a hajszál erösebbnek látszik.
2023.11.05. 11:50
Nagyon szeretem az illatát, hatásos és olaj szérum is egyben, amivel megspórolok egy jobb hajolajat is.!
2023.05.23. 14:38
Nekem ez a top hajszérum!! Mindig kipróbálok másokat is, mert húzós az ára, de aztán jól meg is bánom. Nagyon finom finom tapintású lesz utána a hajam. Az illata erős, de nekem bejön ez az illat. Aztán próbáltam ebből a márkából is mást is, olcsóbbat, de semmi nem közelítette meg... Úgyhogy újra elballagok a boltba, és kiadom érte majd azt a pénzt. :)
2021.10.26. 14:38
Nekem annyira nem vált be a Kerastase, több termékét is próbáltam, sampon ,szérumok, a teljes blond termékcsalád, hajvégápoló, argánolajos hajsimító, balzsamok, ár-érték arányban találtam jobbat. A hajam egy időben iszonyat száraz, roncsolt volt ,tehát csodát nem tett vele. A legjobb megoldás a keratinos töltés+hidratáló termékcsalád volt.
2021.05.08. 05:46
Nagyon szeretem, KEVÉS is elég belőle, és kizárólag a HAJVÉGEKRE! Szóval akinek zsírosítja a haját, az vagy rosszul lőtte be a mennyiséget, vagy a haja nem igényli ezt, mert ez extrém száraz hajra való, nem pedig normálra...
2020.05.29. 05:50
Elképzelhető, hogy egyszerre sokat tettem fel, de hosszú a hajam és azt gondoltam hogy egy mogyorónyi mennyiség kell rá. mindenesetre szárítás után úgy néztem ki, mintha csak most akarnám megmosni a hajam. olajos tincsek maradtak hátra, de gondoltam, nem baj, úgyis pár nap múlva újra kell hajat mosnom, de ez másnapra esett végül, mert másnap reggel borzasztóan összegubancolódott hajjal ébredtem. hogy mennyire ápolta mindeközben a hajam, arról nem tudok nyilatkozni, mert nem vettem észre látványos eredményt, de remélem azért hatott valamit.
Utoljára szerkesztve: 2020.03.26. 17:38 - 2020.02.04. 20:54
Valoban nem nagy a kiszereles. Csodat nem muvel onmagaban de a hajkremmel egyutt szep eredmenyt ad. Hajtoredezest nem allitotta meg, bar arra eddig semmi nem volt kepes.