Kérastase

Ár:   39 990 Ft   Kategória:   Szérumok, Kezelések
Kiszerelés:   40 x 6 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   fodrászatok, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: evciike, az összetevőket feltöltötte: juditkaa70, Módosítva: 2021. március 12.

Ár:   39 990 Ft
Kiszerelés:   40 x 6 ml
Lelőhely:   fodrászatok, online
Kategória:   Szérumok, Kezelések

Csökkenti a hajhullás intenzitását és serkenti a haj növekedést. Eredményesen küzd a hajhullás és a problémás fejbőr ellen a PP és B8 vitaminok felhasználásával, valamint argininnel, amely stimulálja a fejbőr vérkeringését és megerősíti minden hajszál tartását.

VÁSÁROLD MEG

Utolsó doboz! Kérastase Spécifique Aminexil Hajhullás Elleni Kezelés
Ár: 15000.- , Eladó: Pirosarany
Állapot: Új , Helyszín: --, fizetés: Utalás után / postán maradóval küldöm📦(1230.-)Nincs személyes átvétel és Foxpost sem

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

alexandra326

2023. augusztus 5.

A hajhullást valamennyire csökkenti, de a hajam nem nőtt tőle egyáltalán. Egy 10 darabos kiszerelést használtam el. Nem ajánlom. Vannak jobbak is már ilyen árkategóriában. Közepes.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. augusztus 5.

ktnnt

2022. augusztus 14.

Legalább 2 éve folyamatos hajhullással küzdök. Rengeteg terméket kipróbáltam már több-kevesebb sikerrel. Az első 10 ampulla felhasználása után még nem igazán vettem észre változást. Így tovább próbálkoztam újabb 10 ampullával. Bár soknak tűnt 1 használatra az 1 ampulla, a biztos hatás érdekében rácsepegtettem az összeset fejbőrömre. A 20 ampulla felhasználása után volt érezhető a változás. Sokkal kevesebb hajam hullott ki hajmosás során, így még 10 ampullára beruháztam. Az utolsó 10 esetében már 1 ampulla tartalmát 2 napra osztottam el. A hajhullásom tovább csökkent, és sok pici haj is megjelent a kritikusabb részeken. A dobozon egyébként 42 ampullás kúrát javasolnak. Aki hajlandó ennyit áldozni rá, szerintem nem fog csalódni! Hatásos, de valóban csak hosszabb kúra esetén!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. augusztus 14.

jollygardener

2021. október 25.

Kb 1 hónapja csomókban hullik a hajam, eddig semmi sem segített. A 10 ampullás kiszerelést vettem meg, 1 ampulla nekem 2 használatra elég. Az 5. ampullánál tartok, sajnos egyelőre semmilyen pozitívumot nem tapasztaltam, de még elhasználom a maradékot.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. október 25.

emeseee6

2021. május 29.

Hajhullásra nem tudom milyen,az nincs nekem,de valóban növeli a haj térfogatát,nagyon szépen dúsítja! A copfom kerületén abszolút érzem min. a másfélszerese lett,és kiengedve is sokkal jobban néz ki. Ja és szerintem a hajnövekedést is gyorsítja,sokkal gyorsabban van láthatóbb lenövésem ,mint korábban.
1 ampullát nem is értem ,hogy gondolják egyszerre elhasználni :D Nekem 3 használat van egy ampullában és nem spórolok vele,persze nem is áztatom bele a fejbőröm. Úgyhogy a 10 ampulla is kb 30 használatra elég.
Heti 2-3x használom.Hajmosás nélkül a 2.használat azért már meglátszik a hajon,nem is azt mondanám,hogy bezsírosítja,inkább így kicsit összetapasztja.De kit izgat :D Nagyon szeretem és ajánlom mindenkinek!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. május 29.

Antioxidánsok: Madecassoside, Carnosine, Tocopherol, BHT
Gyulladáscsökkentők: Madecassoside, Carnosine
Hidratálók: Rhamnose, Glycerin
Kémiai hámlasztók: Citric Acid
Vitaminok: Tocopherol

Denaturalt alkohol, ami egy olyan etil-alkohol, melyhez adalékokat kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. A kozmetikumokban oldószerként (segíti a vízben nem oldódó összetevők keveredését pl. olajok és fényvédők esetén), sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos, valamint segíti a hatóanyagok jobb bejutását a bőrbe (DE! sajnos nem csak a hasznos hatóanyagoknak segít utat törni a bőr alsóbb rétegei felé, hanem az olyan bőrre káros összetevőknek is mint az illatanyagok). A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták például az ethanol hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Egy a L’Oreal által 1988-ban szabadalmaztatott elleni összetevő, melyről a reklámokban Aminexil néven hallhatunk. A cég állítása szerint az Aminexil a hajhullás elleni küzdelemben egy etalonnak számító referencia molekula, mely segít a kollagén megszilárdulása elleni küzdelemben (az egészséges haj hajhagymája laza kollagénhálóval van körülvéve), a hajszálak rögzítésében és egyben nyugtatja is a fejbőrt. A hatóanyaggal a L'Oreal alá tartozó márkák hajhullás elleni termékeiben találkozhatunk.

Ricinusolajból és polyethylene glycolból előállított felületaktív anyag és emulgeálószer. Leggyakrabban illatanyagok oldására használják vízbázisú formulákhoz.

A madecassoside az ázsiai gázlóból, vagy más néven a gotu kolából kivont triterpene. Hatásos antioxidáns, elősegíti a kollagénszintézist és sebgyógyító hatása is van. Egy 2008-as, L'Oreál kutatás szerint 5% C-vitaminnal kombinálva már 0,1%-os koncentrációban is előnyös a nap által károsított bőrre.

Növényi eredetű összetevő, melyet a sáftánymagsav glükózzal való kondenzálásával nyernek. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint hajkondícionáló hatású összetevő. Az összetevővel hajápoló termékekben találkozhatunk.

Egy a természetben előforduló dezoxicukor.  Krém összetevőként vízmegkötő, hidratáló és maszkoló (masking, nem szükséges anyagok semlegesítése) tulajdonsága van.

A L'Oreál egyik kedvelt anti-aging hatóanyaga. Szabadalmuk szerint öregedésgátló tulajdonsággal is bír, aminek alátámasztására a Beautybrains  egy ígéretes in-vitro (kémcsőben végzett) és in-vivo (embereken végzett) tesztet is talált, bár mindegyiket maga a L'Oreál végezte (és 5%-os Rhamnose tartalommal, vagyis az összetevőnek olyankor az első néhány összetevő között kell lennie).

Kamillaolajból kivont illatanyag. Illata a jázminéra emlékeztet. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Az egyik leggyakrabban használt illat(osító) anyag, melyet jellemzően levendulából vonnak ki. A levendulaolaj egyik fő összetevője, de rengeteg más természetes olajban és kozmetikai termékben (így péládul a parfümök többsége tartalmazza) is találkozhatunk vele. Potenciális bőrirritáló és allergén a levegővel érintkezve, egy 2004-es kutatás szerint pedig sejtmérgező hatású lehet, bár nincs olyan tanulmány, ami in vivo (emberen végzett kísérlet) is megerősítené ezt. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Színtelen, illékony olaj, mely többek között a lime, citrom és narancs illóolajában található meg. Erős, édes illata van. Illatanyagként használt a kozmetikumokban. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Citromfűből kivont illatosító anyag. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

A benzil-alkohol egy szerves vegyület, a legegyszerűbb aromás alkohol, mely bizonyos gyümölcsökben és teákban természetesen is megtalálható. Színtelen, kellemes, virágos illatú folyadék. Remek antibakteriális és gombaölő tulajdonságának köszönhetően a kozmetikumokban elsősorban tartósítószerként használt összetevő. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Kettő aminosavból álló dipeptid, melynek anti-glikációs, antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonsága is van. A carnosine az emberi szövetekben is nagy mennyiségben megtalálható. Részletes információ a Wikipedián.

Tocopherol a I v 2 2

Források: FutureDerm és Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology

Illatanyag, mely a rózsaolajban, citromfűolajban és kis mennyiségben a muskátliban is megtalálható. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Glycerin h 0 0

Szójababból származó természetes növényi olaj, melyet bőrpuhító (emolliens), bőrkondícionáló anyagként használnak a kozmetikumokban. 48-59%-ban linolsavat, valamint olajsavat és némi linolénsavat is tartalmaz, melyek hirdratálják, táplálják és erősítik a bőr védőrétegét. Tanulmányok kimutatták, hogy a szójában található vegyületek segítenek elhalványítani a napsugárzásból és más forrásokból származó makacs elszíneződéseket és csökkentik a hiperpigmentációt is. A szójababolaj ezen kívül olyan antioxidáns hatású polifenolokat is tartalmaz, melyekről kimutatták, hogy segítenek megvédeni a bőrt az UV-fény által kiváltott károsodásoktól és a vízvesztéstől. (forrás)

BHT a I ta

Butylated hydroxytoluene (butil-hidroxi-toluol). Erős mesterséges antioxidáns, mely a kozmetikumokban leginkább tartósítószerként használt. A BHT-t nem csak kozmetikumokban, hanem élelmiszerekben is használják tartósítószerként, mert meggátolja az élelmiszerek színének, szagának és állagának megváltozását. A BHT kettős természete miatt (egyes rákfajták kialakulását gátolja, míg más rákfajták kialakulását elősegíti) számos országban betiltották (Japán (1958), Románia, Svédország, Ausztrália), viszont Paula Begoun szerint a kozmetikai termékekben csak 0,01-0,1% közötti koncentrációban használják, ami nem akkora mennysiég, mely képes a bőrön keresztül felszívódva a véráramba jutni vagy növelni a rák kockázatát.

pH stabilizáló, maszkoló (nem kívánt illatokat és ízeket semlegesítő) és kelátképző (a víz révén a kozmetikumokban lévő fémionokat stabilizáló) segédanyag, mely segít abban is, hogy a formulák tovább szépek maradjanak,.

Ph értéket szabályozó és maszkoló (a nem kívánt anyagokat, illatokat semlegesítő) segédanyag.