Samponok

4.1
Hozzáadva 2020.05.15.by

e.m.e.s.e

Megújult összetétel!

A hajdúsító és hajvastagító sampon, mely gyömbért tartalmaz a finom szálú haj erősítése és dúsítása érdekében. A csalánkivonat számos olyan aminosavat tartalmaz, amelyekre a hajhagymáknak szükségük van a megfelelő működéshez. Az ázsiai Hemsleya tökből kinyert oleanolsav lassítja a hajhagymák öregedését, erősíti a hajgyökereket, ezáltal ellenállóbbá teszi őket a hajhullással szemben.

Alkalmazása: A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy használja először a haj tisztításához a WASH és kondicionálásához a RINSE terméket, hajformázáshoz pedig a BODY.MASS permetet. A PLUMPING termékcsalád csodákra képes a finom, ritkás haj azonnali dúsításával, hosszú távon pedig ápolja és új erővel tölti fel a hajat.

2024.11.03. 10:41

Mostmár egy fél éve használom, és bár nagy reményeket fűztem hozzá, szignifikáns javulást nem tapasztaltam. Sajnos egyenes vékony szálú hajam van, és mosás után van is egy kis tartása a hajamnak, a nap előrehaladtával ugyan úgy lelapul. Puhábbnak puhább tőle a hajam, összességében nem rossz hogy használom, viszont ezen az áron nagyobb változásra számítottam.

2023.07.17. 10:37

Van dúsító hatása, de nekem nagyon gyorsan zsirosodik a hajam tőle, reggeli mosás után este már zsíros, másnap reggel ismét mosni kell.Pedig próbáltam hígítva is, mert tényleg nagyon sűrű sampon, olyan mint a méz ricinusolajjal keverve, de sajnos így sem túl jó. Úgyhogy ezt nem fogom újravenni.

2023.03.13. 18:56

Három alkalommal használtam eddig és a termék működik. Imádom már a habját is, óriási illattal bír. Nem zsirosodik jobban, mint eddig és abszolút nem irritál. Újból venni fogom, ha elfogy.

2022.12.27. 16:24

Nagyon szomorú vagyok ,annyira szerettem volna szeretni .Régóta használok kevin murphyt a kek roncsolt hajra való sampont és Balzsamot próbáltam legelesonek egy évig tökéletesen működött majd brutálisan viszketni kezdett tőle a fejborom ,aztán atvaltottam a lila hidratalosra attól egyenlőre nincs gond ,és ki szerettem volna próbálni ezt a vonalat is .Nem kellett sokat várnom már az első mosas után jelentkezett a probléma .Brutális fejbor viszketes érdekes mert nem azonnal hajmosas után 2-3. Napon .Sajnos más nem lehet a ludas csak ez amint sampont valtottam a probléma megszűnt ,újra próbáltam újra kezdődött .A hajam viszont szép puha volt tőle hozta a szokásos Kevin murphy által elvárt dolgot.Az illatát én kifejezetten szerettem viszont a parfumre gyanakszok amiért érzékeny lehetett rá a fejborom ,mosas után két napig húztam magam után az illatot mintha be lennék fújva nekem tetszik az illata ,sajnálom nagyon ,el vagyok keseredve ez miatt csak három csillagot kap mert a hatása tényleg nagyon jó lenne ,sajnos nekem nem való így mostmár nem kiserletezek több Kevinnel ,van meg itthon a hidratalos balzsama azt elhasznalom és áttérek másik termekre

2022.04.24. 14:22

Négy hónapja használom és tulajdonképpen elégedett vagyok vele. Különösebb dúsítást nem veszek észre, de nagyon jól ápol és puhít. Nem kell gyakrabban hajat mosnom, mint egyébként (3 naponta), de én alkalmanként használom a márkától a Maxi Washt, ami “csikorgósra” tisztít. Az illata először nem tetszett, de már megszoktam. :) Ha elfogy, tovább keresem az igazit.

Utoljára szerkesztve: 2022.03.05. 16:52 - 2021.12.06. 20:09

Összességében szulfátmentes samponhoz képest határozottan jól tisztít és nagyon jól habzik, nem kell gyakrabban hajat mosnom vele (3 nap), mint amúgy. Nem lesz csikorgósan tiszta a hajam, nem érzem, hogy nagyon szárítana, ami plusz pont. Én szoktam mellette szulfátos mélytisztító sampont is használni néhány hetente, hogy az esetleges termékmaradványoktól megszabadítsam a frizurámat. Amúgy nagyon sokáig kitart, már 3 hónapja használom, szerintem kb. 4 hónapig fogja bírni. Én nem vettem észre, hogy sűrűbb lenne a hajam mióta használom, viszont nem tudom van-e köze hozzá, de majdnem 4 centit nőtt 2 hónap alatt. Bár nekem alapból gyorsan nő aránylag, szóval nem merem kijelenteni, hogy neki köszönhetem. Nem vagyok biztos benne, hogy újraveszem, mert elég drágának érzem, és amúgy is szeretek új dolgokat kipróbálni. :) A Hydrate-me samponhoz képest ezt határozottan jobban szeretem.update: Sajnos nem veszem újra, mert egyre gyakrabban éreztem azt, hogy hamar bezsírosodik a hajam. Én azoknak ajánlom, akiknek nincs semmi ilyen gondjuk. Nekem kellenek azok a "csúnya" szulfátok.