Bőrtípusok: bőrtípusok, normál, and kombinált
Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Kiehl's márkaboltok

Kiehl's Avocado Nourishing Hydrating Face Mask

4.6
Hozzáadva 2023.11.13.by

fytandi

25 g és 100 g

"​​​​​Gazdag és krémes avokádómaszk a bőr hidratálására. Az avokádó gyümölcskivonat, az avokádó olaj formulával ez a maszk táplálja a bőrt, miközben megakadályozza a vízveszteséget. Egyedülálló, gazdag textúrával, friss, érett avokádó ihlette, hidratáló arcmaszkkal a bőr lágy lesz és megújul."

10 700 Ft és 19 300 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2022.02.08. 19:54 - 2022.02.08. 19:54

Mintát próbáltam, 5g többszöri használatra is elég volt, az állagát a tenyeremben melegítettem fel és vittem fel onnan az arcomra. Igazán gazdag termék, sikerült rendbehoznia az arcbőrömet egy sikeres barier gyilkolásom után. Úgy gondolom egy 50g-os kiszerelés feleennyiért jobban kihasználható lenne, azért sem merem megvenni a teljes tégelyt, mert tudom, hogy nagyon sokáig elég lenne, de még lehet rám is romlana. Csak az ára miatt vonok le egy pontot.Az illata nekem annyira nem tetszett, de megbocsátható neki.(Kombinált bőr)

2021.12.21. 17:23

Eddig a legjobb Kiehl’s termék amit próbáltam. Kicsit valóban macerás felkenni az állaga miatt, de mikor lemosod magadról.. na az igazi woww érzés.

2021.11.01. 17:20

Hát nem vicceltek, tényleg az avokádó ihlette, teljesen olyan állaga van mint a villával összenyomkodott avokádónak, érdemes ezért tenyérben szétdörzsölni átmelegíteni, különben csak darabkákat tologatsz jobbra balra az arcodon, fel kell készíteni a felkenésre, emiatt mondjuk rendeléshez kapott maszk ecsettel lehetetlen használni :D Ettől függetlenül jó testes zsíros cucc, tényleg arra nagyon jó ha a bőr húzódik feszül, ez egy jó nagy hidratáló és olajadag egyben, kellemes használni, szerintem simán éjszakai krémnek is működhet, mert amúgy jól beszívódik, elég használat után csak finoman letörölni. Még tesztelgetem, de vettem egy kicsit és egy delux mintát is kaptam a rendeléshez, szóval lesz rá mód, majd updatelek. Télen különösen izgalmas, hogy mit tud:)

2021.03.08. 21:18

Bármilyen dehidratált másnapon helyre teszi az arcom helyén lévő sivatagot😄

2020.10.01. 12:42

Csodaszer, holy grail. Nem csak az összetevőlistája hibátlan, de hatásra is és nagyon kiadós. Összeszoktam dörzsölni a tenyeremben felvétel előtt, hogy kicsit megolvadjon és krémesebb állaga legyen. A használati utasítás alapján 5 percig kéne fent hagyni, ennyi idő alatt el is végzi a dolgát, de van, hogy több órára véletlenül fent hagyom. Pihe-puha lesz utána a bőröm, még hidratálókrémet sem kéne rákennem utána, arról nem is beszélve, hogy azon a napon amelyiken használom, valamiért nem zsírosodik a bőröm, lehet a ligetszépeolajnak van ehhez valami köze, ebben nem vagyok biztos.