Lemosók, Tonikok

3.7
Hozzáadva 2022.12.09.by

Estee

75 ml és 150 ml

Ez a könnyed lemosó egy cukor származék (glycoside) habosító részecske valamint természetes olajok segítségével alaposan megtisztítja a bőrt és eltávolítja a sminket, túlszárítás és húzódás nélkül. Hatékony bőrtápláló összetevői a squalane, a sárgabarackmag olaj, az E vitamin és az avokádó olaj. Ez a gyengéd összetételű lemosó eltávolítja a felesleges zsiradékot, szennyeződéseket és az elhalt hámszöveteket. Megfelelő pH-értékű a bőr természetes egyensúlyának fenntartása érdekében.

Tesztelt biztonság és gyengédség.

3900 Ft és 7150 Ft-tól

2024.12.13. 09:04

Nagyon szeretem, utazáshoz/edzőteremben használom mindig a mini kiszerelést. Jól tisztít, nem szárít. Azért vannak olcsóbb termékek, amik ugyanilyen jók.

2023.10.16. 19:38

Semleges illatú, jól habzik, jól tisztít, az illata semleges. Nekem húzódott utána a bőröm, vannak hidratálóbb lemosók ennél.

2023.02.11. 19:50

Először mini terméket próbáltam ki és annyira meggyőzött, hogy azóta több flakont elhasználtam és nagyon szeretem. Kombinált bőröm van és nagyon imádja ezt a terméket. A zsíros részeken szépen takarít, a szárazabb/normál részen pedig kellően hidratál is. Önmagában vagy micellás víz után második lemosóként használom. Arctisztítást követően kellemes, hidratált és tényleg tiszta arcbőröm van. Ár-érték arányban verhetetlen nálam.

2021.08.29. 18:19

Egy mini elhasználása után (a 30 ml kb. másfél hónapig kitartott, reggeli és esti használat mellett!) beruháztam a normál kiszerelésre is, immáron 3 hónapja használom és félig van. Nagyon kicsi elég belőle és ahogy előttem is írták, szinte “rácuppan” a bőrre a kissé ragacsos állagával és mindent eltávolít, de nem szárítja a bőrt! Ha elfogy, tuti újraveszem.

2020.09.14. 14:27

Én is kis méretben jutottam hozzá, egy kedves gardróbcserés lánnyal néhány ruhámról cseréltem a márka két termékeire is, mert kíváncsi voltam erre a márkára - meg jól is jöttek a kis kiszerelésű termékek, pont egy utazás előtt a neszesszerbe. Előtte persze, olvastam a termékről, és a squalene, a sárgabarack és az avokádó olaj meggyőzött - szeretem, ha egy termék minőségi és természetes olajokat, alapanyagokat tartalmaz. Épp ezért a lemosó engem nem szárít, sőt, nagyon is jól hidratál. Igaz, a szemfestékkel kicsit nehezebben birkózik meg, de kitartó masszírozás hatására végül is teljesen leszed mindent. Meglepő egyébként, hogy milyen kevés is felhabzik, és elegendő belőle, így egy teljes hetes Balatoni nyaralás (reggeli-esti) , azaz napi 2X-i használattal sem fogyott el a mini kiszerelés, tehát legalább egy háromheti adag van benne, így azért eléggé megérte, azt hiszem. Jó lemosó, természetes is, nem szárít, jól is tisztít. Ettől függetlenül ne szerzem még be nagy kiszerelésben, szeretnék még másokat is kipróbálni, és épp a svéd márkák termékeivel ismerkedem szóval egyenlőre nem leszek hűtlen, de később meglátjuk. Tényleg nem tudok rá semmi rosszat mondani, egyedül az ára borsos egy kissé...

2020.06.05. 18:55

Szárít, bűdös és drága. Tisztítani jól tisztít, de szerintem vannak ennél sokkal kíméletesebb lemosók, amik szintén ugyanilyen jól végzik a dolgukat.

Piactér

Több mutatása