sarster
Könnyű, nem zsíros hidratáló lotion
2020.09.01. 08:50
Nem árt, de nem is használ. Teljesen egyszerű hidratáló, ami picit sem mattít. Használata kellemes, csomagolása nekem nagyon nem tetszik. Ennél sokkal jobb / vagy ugyanilyen, de olcsóbb termékek vannak.
2018.02.09. 22:15
Hónapok óta használom, és szépen kiegyenlíti a kombinált arcbőrt. Nagyon kevéske kell belőle, több hónapig kitart egy tubus. Nem irritált, és nem lettem tőle pattanásos. MAC studio fix fluidot használok fölé, ami alapból is egy olajkontrollos termék, mégsem szárad ki az arcom, és a T vonal pedig ordában van tartva. Nem zavarja az alapozó fedését sem. Borsos az ára, de egyelőre nem találtam jobb hidratálót ár-érték arányban, és nagyon szeretem :)
Utoljára szerkesztve: 2018.06.14. 21:56 - 2018.01.20. 18:47
Nekem csípte a bőröm. Mintám volt, ami 3 használatra volt elég, nem tudom, hosszútávon mit csinálna, de engem nem győzött meg.
2017.12.10. 16:50
Mintát próbáltam és nem tetszik annyira, mint a pattanásokra való krémjük. Az INCI itt nem a helyes sorrendben van, az alkohol a 3. amit érezni is az illatán. A bőr tényleg egy kicsit ragacsos marad tőle.
2017.11.02. 15:53
Én nagyon szerettem! Sokáig kitart és kevés is elég belőle. Nekem smink alá primerként is remekül működött, nem volt túl nehéz a könnyen zsírosodó bőrömön, sőt. hamar beszívódik és kicsit ragacsos marad - én akkor szoktam rásminkelni, így jobban "rátapad" a smink akármennyire undin is hangzik. Elég borsos az ára, viszont tekintve, hogy nagyjából 5 hónapja vettem és még mindig van benne (mondjuk ez a tubusos módszer a végefele már nem annyira működik jól) valamint az, hogy jól is működik a bőrömmel - nekem megéri. Nem tudom viszont, hogy újravenném-e, de mindenképpen megéri a pénzét.
2017.06.12. 07:00
Nekem csodaszer! Tökéletesen hidratál, mint semmi más eddig soha. Enyhén hűsít, és feltölti teljesen a bőröm.