Kiko

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   külföld, online   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: babetttka, Módosítva: 2014. május 30.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   külföld, online
Kategória:   Sminkek szemre

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

kunzsuzsi

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2022. július 12.

Nekem ő a tökéletes. Ügyetlen vagyok, mondhatni igencsak balf.sz a tusvonalakhoz, de ezzel könnyű dolgozni és nagyon tartós az eredmény. Ugyanakkor frissen még könnyen lehet rajta javítani is. Imádom :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. július 12.

candices

Bőrtípus: Zsíros
2020. október 9.

Nem életem legjobb szemhéjtusa, de az árához képest elégedett vagyok vele. Az ecsettel szépen lehet dolgozni, a színe mély fekete. Tartóssága is fél napra rendben van. Ha lesz még akcióban biztosan újraveszem

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. október 9.

kittihnl

2019. szeptember 20.

Ma reggel bosszankodtam vele egy sort, mert felkenés után lemosóval átitatott fültisztítóval akartam korrigálni a "kilengéseimet", hát termi darabokban kezdett leválni, úgyhogy az utólagos korrigàlàs nála nem opció. Amúgy nagyon szép pigmentált fekete maga a tus, és tartósnak bizonyul, nekem nem kenődik fel a szemhéjamra úgy, mint mondjuk egy tollas verzió, így ez pozitívum. A felvitele persze meg ügyesség kérdése, de mivel ritkán tusolok, bénázni szoktam :D

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. szeptember 20.

reginababa10

Bőrtípus: Zsíros
2019. február 2.

Jelenleg már nem ezt a fajta szemhéjtust használom de kb. 1-2 évvel ezelőtt folyamatosan újravásároltam, imádtam, nagyon könnyű bánni az ecsettel illetve tartós is a tus.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. február 2.

BarabasEdina

2018. február 14.

Nagyon jó az állaga, a színe, a tartóssága és az ecsettel meg nagyon könnyű bánni.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. február 14.

orik

2017. október 13.

A színe és a fedése tökéletes, majdnem egész nap ugyanolyan intenzív. Én nem tapasztaltam, hogy lassan száradna, és az applikátor is kiváló, könnyű vele dologzni, nagyon precíz, szép és szabályos tusvonalat tesz lehetővé. Nálam eddig ő az abszolút nyerő :)

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. október 13.

ercsike76

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2017. október 6.

Az egyik legrosszabb termékük! Sosem szárad meg, lakkfényes a finishe és feltapad a szemhéjra (akinek fedett, ugye). Egy darabig próbálkoztam, hogy porpúderrel lealapoztam az egész szemhéjamat, vagy MAC Paint Pottal...sehogy sem működött...->Kuka!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2017. október 6.

SzSofi

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2017. június 3.

Rómában vettem még tavaly, kifejezettem kerestem ezt a márkát. Nekem konkrétan ez a tus nem jött be. Precízen lehet vele dolgozni, tulajdonképpen csak ezzel a típusú tussal tudok vonalat húzni, DE nem tart ki nap végéig. Számomra akkor jó egy tus ha a nap végére is megmarad a cicafarkam :) ennél a terméknél teljesen elhalványul, elkokpik. :( Sajnálom mert nagyon jókat olvastam erről a márkáé és ha lesz szerencsém még ilyen üzlet közelébe jutnom biztos kipróbálom mást is, de nekem ez a tus nem vált be.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. június 3.

Lencseee

2017. április 2.

Anno meg Barcelonaban jutottam hozza,egy akkor szamomra ismeretlen Kiko boltban (tobb egyeb kencevel egyutt). Nagyon klassz. Kar,hogy itthon nincs ilyen. Addig marad a hasonloan tokeletes NYX az egyeduralmodo tus-fronton nalam🤗😁

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. április 2.

jdooora

2017. január 11.

Egyszerűen imádom! Könnyű vele precízen dolgozni (akár vékonyabb, akár vastagabb tusvonalat szeretnék húzni), matt, mély fekete színű és tartós is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 11.

Antioxidánsok: Tocopherol
Hidratálók: Butylene Glycol
Kémiai hámlasztók: Citric Acid
Vitaminok: Tocopherol

A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.

Oldószerként, bőrjavító anyagként (skin conditioning) használt, selymes érzetű glikolféle.

Oldószer. Segédanyag, mely segíti az aktív hatóanyagok (pl. szalicilsav) felszívódását

Ph szabályozó és maszkoló (nem kívánt íz és illat semlegesítése) segédanyag.

Bőrjavító anyag,  mely egyben a krémben lévő tartósítószerek hatását is növeli. Gyakran használt parabének helyett tartósítószerként phenoxyethanollal kombinálva.

Átlátszatlanná tevő, összecsomósodást megakadályozó és főleg sűrítő segédanyagként használt a kozmetikumokban. Nagy molekulamérete miatt nem szívódik be a bőrbe.

Sztearinsav. Zsírsav, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, emulzió stabilizáló és felületaktív anyagként használnak.

Más néven GMS. Színtelen, szagtalan, édes ízű nedvszívó por, a sztearin sav glicerin észtere. Pálmaolajban, szójaolajban, különféle zöldségekben és az emberi szervezetben is megtalálható zsírsav. A kozmetikumokban bőrpuhító (emollient) és emulgeálószerként használt. Állítólag védi a bőrt a káros szabadgyökök ellen is. Részletesebb információ a truthinagingen.

cellulóz egy összetett szénhidrát. A cellulóz a földön előforduló leggyakoribb szerves anyag, mert a növények vázanyagának nagy része cellulóz (a fa 40%-a, a gyapot 50%-a, a len és a kender 80%-a). A vatta és a papír szinte 100%-ban cellulózmolekulákból áll. A CosIng besorolása szerint az összetevő kozmetikumokban használva felszívó, emulzió stabilizáló, átlátszatlanná tevő és sűrűség szabályozó segédanyag.

Ritka, puha, zsíros, fehér színű ásványi agyag fajta. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint a porok szóró- és nedvszívó képességét növelő, sűrűséget szabályozó, tömegnövelő hatású összetevő.

Szőlőcukor és („sima”) cukor erjesztésével előállított természetes eredetű, Ecocert által is jóváhagyott sűrítőanyag, mely segít abban, hogy a folyós termék sűrűbb, zselésebb állagúak legyenek.

Emulzió stabilizáló, felületi hártya képző (film forming) és sűrűség szabályozó segédanyag.

Tocopherol a I v 2 2

Források: FutureDerm és Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology

Vasoxid féle. Fekete színezőanyag.