mrsgrob
Egy vízbázisú gél hidratáló, amely többek közt Jeju zöld tea vizet és panthenolt tartalmazva mély hidratálást biztosít és megakadályozza a bőr nedvességének elvesztését.
2022.09.17. 15:47
Nem értem ezt a krémet. Vízbázisú, gél állagú, azt gondolnám azonnal felszívódik és mehet rá a smink.Ehhez képest ha este felkenem, reggel még mindig ragad tőle az arcom, megül a bőrömön.Így nappalra használhatatlan.20 ml-s kiszerelést vettem belőle, de nem fogom elhasználni.Ez már a második klairs termék, ami a kukában landol.Azt hiszem nem kísérletezem többet a márkával.