Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
dizabella01
Gazdag, krémes habzó lemosó, mely több mint 30 természetes növényi kivonatot tartalmaz. Hatékonyan távolítja el a sminkmaradványokat és a szennyeződést, ami a kétlépéses arclemosási rutin első lépése után marad. A tengeri gyöngy kivonata ragyogóvá varázsolja a bőrt és öregedésgátló tulajdonságokkal bír, miközben az algakivonat gondoskodik a megfelelő hidratáltságról.
2021.07.11. 20:03
Krémes, kicsit csúszós, mérsékelten habzó lemosó. Nagyon kevés is elég belőle, mert különben nehéz lemosni és ez a csúszós érzet megmarad. Kellemesen puha maradt utána a bőröm, és szépen tisztító. Az illata olyan nem is tudom, kicsit fura, de azért nem kellemetlen. Iherb minta csomagban vettem, elhasználtam, de nem lett kedvenc.
2020.07.29. 12:33
Úristen, annyi minden gyógynövény van az INCI-ben, hogy beleszédültem mire végigolvastam :) :) :) Mintát kaptam belőle, örömmel használtam el, kb. 10 alkalomra volt elég. Eléggé "fékezett habzású", inkább krémes mint habzó lemosónak nevezném. Enyhe kakaóvaj illata van (amit én imádok), nem szárítja szét a bőrömet, viszont alaposan tisztít. Egy csillagot csak azért vonok le, mert nem csábított el annyira, hogy azonnal meg akarjam rendelni a teljes kiszerelést. Jó jó, de vannak nála sokkal meggyőzőbbek.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.