Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Kylie Skin Eye Cream

3.6
Hozzáadva 2020.05.12.by

reka0122

Ez az egyedi formula, koffeint, zöld teát, E vitamint és gránátalma kivonatot tartalmaz, ami segíti hogy a szem alatti terület sima, ragyogó legyen. Csökkenti a szem alatti puffadást és a sötét karikákat.

$20-tól

2023.02.08. 09:24

Nekem csipkedi a bőröm, de látványosan tompítja a sötét karikákat a sárgás színű krém, amely sokáig fényes marad a szem alatt, optikailag szépítve a kérdéses területet. Alapozáskor már elvész ez a hatás sajnos. A ráncokkal nem tud semmit kezdeni. Tulajdonképpen csak hidratál, olajjal, vajjal. A minta sok alkalomra elég, de valószínűleg nem fogom elhasználni, a csipkedés miatt félek az irritációtól.

2022.06.13. 06:25

Én is 20% kedvezménnyel vettem meg a Douglasból de sajnos nem vàlt be. Smink alá nem jó, kukacosodik, morzsolódik. Ráncokat nem tölti fel és túl sűrű az állaga. Nem az igazi sajnos .

2022.04.13. 21:00

20% os douglas kuponnal vasaroltam ezt a szemranckremet,fel eve hasznalom es nagyon szeretem. Gazdag a texturaja,aranylo szine van, emiatt szerintem szepen halvanyitja a szem alatti karikakat is. Nekem nem okozott egyszer sem irritaciot,pedig erzekeny borom,illetve szemem is van. Megerdemli az 5 csillagot :)

Utoljára szerkesztve: 2021.10.29. 10:04 - 2021.10.29. 10:04

Termékmintát próbáltam belőle, és sajnos nagyon nem győzött meg. Az állaga egyáltalán nem tetszik, és az istenért sem akart felszívódni, még reggel (!) is éreztem arclemosás közben... És mindemellett még irritálta is a szemem. Mondanom sem kell, hogy nem kaptam kedvet a teljes kiszerelés megvásárlásához. :D

2021.09.02. 18:30

Ó hogy a rossebegyemeg az ingyenes kis mintát, ami alapján ez a kis kence hatalmas "must have" szerelem lett! Jóideje foglalkozom komolyabban a bőröm ápolásával, de a szemkörnyékápolókban nem hiszek, szerintem drágábban eladott kisadag krémek amik nagyon hasonlóak mint egy átlagos, nagyobb arckrém. Ez viszont megvett kilóra ❤ reggel próbáltam ki hogy figyelhessem a hatását és teljesen belezúgtam. Picit mintha színezett lenne, testszínű a krém, tökéletes szemápoló textúra, kb mínusz 5 év instant, meg plusz pár óra alvás kinézetet ad számomra. Nem csípi az érzékeny világoskék szemem pedig izomból kentem kb bele is mert nem sok időm volt. Alig várom hogy teljes méretben beszerezzem mert ez egy csoda! 😍

2021.06.05. 17:17

Egy nagy kiszerelésű mintát kaptam Bécsben a legutóbbi sminkvásárlásom mellé, nem fűztem hozzá nagy reményeket, gondoltam a Kardashian lányok nem igazán forgalmazhatnak minőségi terméket, csak a hype meg a hírnév miatt vásárolhatják a termékeiket. De nagy hiba volt ezt feltételezni! Legalább másfél hétre elegendő termék volt a tasakban és eléggé el is gondolkoztam a teljes kiszerelés megvételén. Nagyon gazdag, tápláló sárgás krém, olyan táplálónak hat a bőrömön, nagyon élettel teli lesz a szem alatti bőr. Utána is fogok nézni mik az összetevői.

Piactér

Több mutatása