Sminkek szájra

3.5
Hozzáadva 2017.02.10.by

LaNara

2,6 ml

Ultrapigmentált, csillogó szájfény ami fényessé és teltté teszi az ajkakat.

E-vitamin tartalmának köszönhetően ápoló hatással bír.

$15-tól

2019.08.26. 08:49

Literally árnyalatot vásároltam meg, gyönyörű nude szín. Egyet nem értek, az ecsetet. Iszonyú nehéz vele dolgozni, nem értem, miért nem lehetett a szájfényekre is applikátort tenni, úgy sokkal könnyebben lehetne kezelni. Ezért kap tőlem 4 csillagot, egyébként nem ragad, szájfényhez képest tartós is.

2018.04.19. 19:07

Nekem a Glitz (arany csillámos, barack szín) árnyalatú Super Glitter Gloss van meg és nagyon szeretem. Szépen csillog, szájfény léttére elég gyorsan szárad. (Egy folyékony matt rúzs persze még mindig gyorsabban szárad) Nagyon szép, aggódtam, hogy a barackos mivolta miatt nem fog érvényesülni a fehér bőröm mellé, de rácáfolt szépen látszik. Nagyon tetszik, ahogy csillog, nem mű csillámosan csillog. Mondjuk én kifejezetten szeretem a csillámos dolgokat. Nekem bejött. Egyetlen dolog az applikátor ecsetje kisebb, ezért tovább tart felvinni, mint a többi szájfényt.

2018.03.28. 15:56

Nekem a Damn Gina, Sugar Plum, árnyalatok van meg. mind a kettőt nagyon szeretem! Ugyanaz a finom illat mint a lip kit-eknél. Tartósak és gyönyörűek a színek!

2018.02.19. 14:58

Nekem egy sötétebb árnyalat van meg, Jolly a 2016os karácsonyi kollekcióból. Sötét színnél kb. minden hibája előjön a terméknek. Nagy nehézségek árán lehet csak szép egyenletesen felvinni, csak vastag rétegben fed jól vékonyan nem. Szájceruza nélkül percek alatt szétfolyik mindenhova, szájceruzával kibírja egy óráig. Ragacsos, műillatú, borzalmas.

2018.02.10. 12:38

Koko K van meg belőle, én nem estem tőle hasra. Száradás után világosodik elég sokat a színe. Nagyon tartós egyébként, de sajnos szárít. Az illata számomra émelyítő. Sajnos mi nem találtunk egymásra, biztosan nem veszem újra.

2017.11.23. 13:55

Naughty Gloss: igazi, gyönyörű, vörös szín. Fantasztikusan pigmentált, jó az illata, és nagyon szép fénye van.Mégsem szerelem, mivel borzasztó lassan szárad meg és ragad.Selfiekhez, fotókhoz nagyon ajánlott, de egész napos hordásra sajnos nem praktikus.