Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
buttercup
Illatcsalád: virágos- gyümölcsös
Illatjegyei: ibolya, cseresznye, citromvirág, passiógyümölcs, jázmin, virginiai cédrus, vanília, pézsma
Utoljára szerkesztve: 2019.10.02. 19:32 - 2019.10.02. 19:30
Idejét sem tudom mikor volt már az, amikor ilyen parfümöt használtam.Egy biztos szerettem.Azóta megszámolni sem tudom, hány parfümöm lehetett, ennél jóval magasabb minőségben, de ami megkülönbözteti mindegyiktől az az, hogy Ő az egyetlen üveg parfüm amit eddig maximálisan elhasználtam.Akkor valamit nagyon jól tudott..Egyre inkább visszahúz a szívem, azt hiszem ideje lesz beszerezni egyet, és megfejteni a titkot immár a harmadik x-en jóval túl.
2018.02.08. 09:17
Ajándékba kaptam, most vettem elő újra. Egynek jó, de magamtól nem vásároltam volna meg. Önmagában kellemes illat, de sajnos velem nem igazán passzol. Nem rossz, de nem az igazi.
2017.10.28. 21:04
Trudie véleményével értek egyet, tényleg cseresznyelikőrös :( Sajnos a Cherry in the Air-en kívül kb semmiben sem szeretem a cseresznyét és a meggyet, megenni meg aztán pláne nem. Az ibolyától elég púderes, a fás-pézsmás alap sem frissít sajna rajta, elég régimódi lesz tőle. A virágok meg csak rontanak a helyzeten... Igazából egy Kylie parfüm sem tetszett még eddig, ez sem lett kedvenc. Rajtam ha egy óráig érződik,akkor sokat mondtam.
Utoljára szerkesztve: 2014.11.07. 10:44 - 2014.11.07. 10:42
Már több éve megvan, egyszer vettem akciósan a DM-ben, 30 ml-es, van rajta egy kis fűzős műanyag kupak, ami mindig lejött, meg leesett, szerintem ki is lett dobva, mert semmi értelmét nem láttam, csak a gond volt vele. De az illat tényleg egy kellemes,tartós, nem tolakodó, de érezhető 4-5 órán át, olyan fehér-arany-édes-de tiszta-picit virágos-picit gyümölcsös illat. De valami mégis zavart benne, nem lett kedvenc. Rájöttem mi, hosszú évek parfümvásárlása után, h aminek pézsma az alapja, az nem tesz jót nekem, fejfájás, diszkomfortérzet. Azóta kerülöm a pézsmás dolgokat, ami nem könnyű, mert szinte minden parfümben van. Szóval az illat oké:)Jah, meg a többi Kylie parfümhöz képest ez a legkifinomultabb. A többi egyáltalán nem tetszett, éles, durva illatok voltak, de ez nem. Ez kivétel.
2014.01.14. 18:11
Tinédzserkoromban kaptam egy üveggel, elég lendületesen elhasználtam, szóval tetszett. Azóta találtam ezerszer jobb parfümöket, szóval újra nem venném, de egynek jó volt.
2013.11.28. 18:06
Valaha egy 15 milis kis aranyos boldog tulaja voltam, mára már elfogyot...Éppen annyira szexi, mint amennyire kell, kamaszkorom illata..tartós, de mégsem tolakodó.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.