Tusfürdők

4.5
Hozzáadva 2020.06.22.by

szeliger

70 ml és 250 ml

Ez a tusfürdőkrém könnyű habbá alakulva, finoman tisztítja a testet. Vibráló illatot hagy a bőrön, felidézve a finom Arles-i virágcsokrot: a rózsát, az illatos ibolyát és a sáfrányt.

Ez az illat az elegáns és kecses Arles-i nőt – az Arlésienne-t – testesíti meg, három virág nőies találkozásával. Meghatározhatatlan és misztikus, különleges illatát még sokáig érezni…

Grasse-i rózsa-, illatos ibolya- és Provence-i sáfránykivonatból készült.

2018.12.27. 13:16

A testápolójával ellentétben ennek nincs olyan erős, tolakodó illata, még kellemesnek is mondhatnám, de semmi extrát nem tud. Ár-érték arányban 3 csillag lenne, ha csak önmagában nézem, akkor 4. A testápolóját eléggé lehúztam, ezért most itt megkapja a 4 csillagot.

2016.06.13. 19:12

Csodálatos illat lengi körül a fürdőszobát, amikor ezt a csodát használom.

2015.12.08. 07:59

Oh my god! :) Csodálatos illata van. Egy egész kollekciót kaptam ajábdékba tavaly Münchenből! Sokáig érezhető a bőrön! Érzékeny bőrüeknek nem ajánlom annyira,a túlzott parfüm illata miatt.

2015.10.09. 11:45

Isteni, kifinomult illat, és nagyon tartós fürdés után is:)

2015.10.09. 07:26

Rettentő intenzív illata van fürdés után (is)! Van benne valami szexi... Ha pasi lennék, és egy csajnak ilyen illata lenne, tuti beindulnék rá :D

Utoljára szerkesztve: 2014.12.27. 07:52 - 2014.12.26. 20:46

A változatosság gyönyörködtet, ez egy igazi alkalmi tusfürdő. Elsősorban az illata az, ami felejthetetlenné teszi, az ibolya, rózsa és sáfrány együttesének meglehetősen intenzív illata a bőrön és a fürdőszoba levegőjében még sokáig érezhető. Sajnos az én bőrömet szárítja, ezért mindennapos használatra alkalmatlan, de ha nem így lenne, sem használnám mindennap az erős illat miatt. A tubusa a márkától megszokott módon nagyon bájos, nekem egy kisebb 70 ml pattintós fedelű tubusom van. Szerencsére a tubus a ráfestett virágminták között átlátszó, így mindig látom, hogy még mennyi van a halványrózsaszín gyöngyházfényű tusfürdőből, ez nálam egy fontos szempont.