L'Oreal Paris Casting Crème Gloss Glossy Princess Hajszínkrém
Ár: | 1699 Ft | Kategória: | Hajfestékek | |||
Kiszerelés: | 160 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: lovecreams, az összetevőket feltöltötte: Fabricia, Módosítva: 2020. október 12.
Kiszerelés: | 160 ml | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Hajfestékek | |
- A Glossy Princess kollekció csodálatosan ragyogóvá teszi hajadat, így a maximumot hozhatod ki szőke hajszínedből.
- A Glossy Princess kollekció hajszínező krémei - ahogy a Casting Crème Gloss minden árnyalata - 28 mosás alatt kijönnek a hajból.
- A hajszínkrémek ammóniamentesek és nagyon gyengédek a hajhoz.
- Végül, de nem utolsó sorban, mint minden Casting Crème Gloss hajszínező krém esetében, a Glossy Princess kollekció árnyalatai mellett is megtalálod a csomagolásban a méhpempővel gazdagított utóápolót, ami a hajszínezés utolsó mozzanataként, táplálja, erősíti és lenyűgözően puhává varázsolja a hajat.
Water / Aqua
Glycol Distearate
eo I eu
Sodium Metasilicate
Hexadimethrine Chloride
Silica Dimethyl Silylate (Nano)
Titanium Dioxide / CI 77891
Resorcinol
Citrus Limon (Lemon) Juice
Parfum/Fragrance
i
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
én nagyon szeretem, több éve ezzel festem a hajam, és sokkal puhább a hajam festés után, én a mézes utóápolójának szeretem az illatát

Sötét szőke hajam van. Kicsit világosítani akartam szőkésebb árnyalatra. Hajfestéket nem szerettem volna használni az ammónia miatt, valamint eléggé roncsolja a haj szerkezetét, így ezt a márkájú hajszínezőt választottam marcipán árnyalatban.
Nem csalódtam! Elég hosszú hajam van, a hátam közepéig ér, de így is elég lett egy doboz, szóval elég gazdaságos, ahogy az utóápoló balzsamja is, mivel 2-3 felkenésre is elég. Illata is nagyon jó!
Na szóval 20 perc hatóidő elteltével szépen kivilágosította a sötét szőke hajam, így végeredmény képp kaptam egy méz szőke árnyalatot. Nekem bevált! :)
Egyébként a Rossmann-ban elég sűrűn szokták akciózni, érdemes nézegetni!

Egyébként a Rossmann-ban elég sűrűn szokták akciózni, érdemes nézegetni!

Az ég világon semmit sem csinált az ombre, szokitett hajammal. Akciósan vettem a Rossmannban, újra biztos nem veszem.

Melírral szőkített, vékonyszálú, sötétszőke (szürkés) alapszínű hajam van. Korábban a töve aranyra volt feste, a vége világosra (pár éve az ombre volt a sláger), de így a lenövő középtónusú mindig kisárgult. Alapból is van némi vörös pigmentáltságom (örököltem, anyu vörös), így mindig sárgulok. Úgy döntöttük innentől tövet nem festünk, hanem csak szőkítünk (balayage és sima melír vegyítve), azonban pár hét alatt besárgulok, és utálom, hogy nem homogen az egész vagy ha nem is homogén, akkor legalább olyan katalógusos természetes lenne. Az enyém csak csúnya, azért 3 hetente meg nem szeretnék fodrászhoz járni . A fodrászomhoz nem jutottam el, hogy csináljon vele valamit, hanem hirtelen felindulásból megvettem ezt.
A tövét, ami natur aranyas-vörösesre szívta, de megszárítva nem vészes. Kicsit homogénebb lett, ami abszolút pozitív. Tetszik a végeredmény, jó, hogy nem a mandulát vettem, szerintem azzal szürke lett volna. Az erősen igénybevett hajat viszont erezhetően szárítja festes közben, ezért a e ⭐⭐⭐.

Nem sokat szőkített az eleve is krumpliszőke lenövésemen, viszont legalább nem marta a fejbőrömet. A balzsamja szaga nyilvános vécékben használt kézmosó szappanra hajaz... Amit tulajdonképpen bánok, mert nagyon jó lenne a balzsam, csak így nem használható, mert számomra nagyon büdös.

A képen látható 10.21 -es színt vettem meg, ami elvileg kókusz szőke. Gondoltam megtámogatom egy magasabb oxival, hogy tovább tartson a hatása. Eredmény: nagyjából fehér ezüst szőke haj. (előtte volt szőkítve a hajam, nem a natúr hajra festettem). A festéknek és a balzsamnak számomra fura az illata, de én egyébként sem "ugrálok" a mézes dolgokért. Töveknél aranyszínűre szívta az egyébként közép-szőke lenövésemet.

Mandula színűt próbáltam ki a szőke(fehérszőke) hajamon. Hát szürke lettem !! :'D

Kizárólag ezt használom, sosem csalódtam benne!
Nem lesz sem sárgás, sem vöröses tőle a hajam. A balzsam ami hozzá jár kiadós (kétszerre fogy el) az illata jó. Maga a hajszinkém is jó illatú és állagú.

Kizárólag ezt használom, sosem csalódtam benne!

Hatalmasat csalodtam ebben a vanilia fagyiban kozel se olyan mint a foton.sokkal sotetebb es sargas lett inkabb sotetszoke, az elozo enyhen hamvas bezs szoke hajambol, egy pici barna lenovesem volt hat nem vagyok elegedett ezzel.Kiszaritotta a hajam nagyon es csipte a boromet is.Tobbet nem veszek ilyet.:( nagyon roncsolt lett .pakolassal es a sok arganolajjal nem hanyadek kinezetu...😰😞csak mint akinek alig van haja...

Így 38 évesen - mivel a fodrászom kivételesen nem volt elérhető - életemben először magamnak festettem a hajam ezzel a termékkel (1021-es árnyalattal). Krémmániás hozzászólások alapján esett erre a festékre a választásom és azt kell mondjam, abszolút nem bántam meg :) Vállnál pár centivel lentebb érő, vékony szálú hajamra elég volt egy doboz festék (még maradt is az alján egy kevés). Nulla rutinnal is szép, egységes lett az eredmény. Bár a végeredménynek a képen látható színhez tényleg nem sok köze lett. Festés után inkább egy leheletnyit hamvas, natúr szőke lett a korábban 9-es színmélységgel festett hajam. Világosítani nem világosított rajta, talán csak egy nagyon picit. Szóval aki 9-esből 10-re akar váltani, arra ez nem jó. Gondolom, szőkítőporral vagy magasabb oxival lehetne egy olyat kivitelezni. Mivel gondoltam, világosabb ez a szín, mint a festett hajszínem, hogy egységes legyen a végeredmény, ezért a nedves hajam teljes hosszára kentem a festéket és 25 percig hagytam fent mindenhol. Nagyon szép, fényes maradt még több mosással később is a hajam. A tövét szépen - bár azért nem olyan tökéletesen, mint egy professzionális hajfesték - de befogta. Kopni fokozatosan kopott csakúgy, mint egy sima hajfesték. Az ősz részeket úgy ahogy befogta. Mivel a fodrászom egy ideig még nem fog dolgozni, ezért addig biztosan ezzel a festékkel fogom festeni a hajam.
Update: másodszor is jól sikerült a festés. Természetesen most is csináltam előtte való nap bőrpróbát. Ezúttal száraz hajra vittem fel, mert így jobban tudom követni a még be nem festett részeket és így is tökéletesen működött. Hosszú távon is maradok ennél.

Antioxidánsok: Ascorbic Acid, Sodium MetabisulfiteHidratálók: Propylene Glycol
Vitaminok: Ascorbic Acid
Alkoholok: Cetearyl Alcohol
Emolliensek: Cetearyl Alcohol, Glycol Distearate
Emulgeálószerek: Cetearyl Alcohol, Deceth-3, Laureth-12, Oleth-30, Lauric Acid, Glycol Distearate
Fényvédők: Polyquaternium-6
Tisztítószerek: Deceth-3, Laureth-12, Oleth-30, Lauric Acid
Illatanyagok: Parfum/Fragrance
Színezékek: Titanium Dioxide / CI 77891, CI 77491
Tartósítószerek: Sodium Metabisulfite
Cetyl és stearyl zsíralkoholok keveréke. Zsíralkohol, melyet emulgeálószerként, bőrpuhító (emollient) és sűrítőanyagként (konzisztencia növelő) használnak a kozmetikumokban. A zsíralkoholoknak ellentétben a „normális” alkoholokkal (pl. ethylalcohol) nincs szarító és irritáló hatása a bőrre.
Sok adalékanyag és enzim is jól oldódik benne. A többi glikolhoz hasonlóan vízmegkötő, hidratáló anyagként használt a kozmetikai iparban - a beautybreains szerint a hidratáló hatása a glicerinéhez hasonló. Segít megőrizni a krém állagát (hogy a krém ne olvadjon meg nagy melegben, illetve ne fagyjon meg nagy hidegben) valamint segíti a többi összetevő beszívódását. Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy az arra hajlamosaknál allergiás, ekcémás tüneteket (kontakt dermatitist) válthat ki.
A kókuszolajban és az olajpálma magjának olajában is megtalálható zsírsav. Antibakteriális hatást tulajdonítanak neki. Megtalálható még a tehén- és kecsketejben, valamint az anyatejben is. Tanulmányok szerint hasznos összetevő lehet a pattanások kezelésében.
Leggyakrabban samponokban és lemosókban található emulgeálószer, emollient, átlátszatlanná tevő és sűrűség szabályozó segédanyag.
Vasoxid. Az egyik leggyakrabban kozmetikumokban használt színezőanyag, mely rozsdavörös színt ad a termékeknek.
C-vitamin, melynek számos előnyös hatása van a bőrre. Egyrészt kiváló antioxidáns, mely véd a szabad gyökök okozta károktól és segít az UV-sugárzás által károsodott sejtek regenerálásában. A C-vitamin úgynevezett hálózati antioxidáns, melynek hatása fokozható más antioxidánsokkal (E-vitamin, ferulic sav) kombinálva. Antioxidáns hatásán túl a C-vitamin külön figyelmet érdemel azért is, mert azon kevés összetevők közé tartozik, melyek segítik a bőrben a kollagénszintézist. Szintén hatásos a C-vitamin a pigmentfoltok (melasma) ellen is, mivel blokkolja a melanint termelő sejtek tyrosinase aktivitását. Hatásos összetevő a striák ellen is.
Mint mindennek, természetesen a C-vitaminnak is vannak hátrányai. A tiszta C-vitamin nehezen stabilizálható a kozmetikumokban, és könnyen lebomlik levegő és fény hatására, így C-vitaminos krémet csak nem áttetsző, légmentesen zárt csomagolásban célszerű venni. Savas jellege miatt enyhe bőrirritáló. A C-vitamin hatása kérdéses a bőr elasztinszintézisére.
A C-vitamin a fent leírt előnyös tulajdonságait leginkább akkor fejti ki, ha 5-20% közötti koncentrációban található a kozmetikumban.
Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő, a termék tapadását elősegítő és csomósodását gátló ásványi összetevő, mely különféle szemcseméretben található meg a termékekben. A mineral makeupok gyakori összetevője.
A Sodium Metabisulfite egy antioxidáns hatású összetevő, melyet a kozmetikumokban leggyakrabban tartósítószerként és stabilizátorként használnak. Segít megelőzni a készítmények megromlását és hatékonyságuk elvesztését azáltal, hogy megvédi őket az oxigén káros hatásaitól. Az összetevőt ezen kívül a bőr hiperpigmentációjának javítására, a hajban levő hajfesték eltávolítására és a klór okozta elszíneződés megelőzésére is használják.
A diettiléndiamin pentaecetsav nátrium sója. Kelátképző. Inaktiválja a fémionokat, ezzel lassítja a kozmetikai készítmények avasodását. Emiatt kémiai tartósítószernek is tekinthető. Ezen kívül fémionmegkötő hatása miatt javítja a készítmény habzási és tisztítótulajdonságait.
Sűrítő anyag, amit elsősorban gélszerű állag előállításához használnak. Viszkózus, átlátszó géleket hoz létre, amelyek kellemes és nem ragadós érzetűek a bőrön. A legtöbb készítményben jellemzően 1% vagy kevesebb mennyiségben használják.
A rezorcin egy szerves, szintetikus vegyület, melyet elsősorban a bőrgyógyászatban használnak antiszeptikumként (fertőtlenítésre). A CosIng besorolása szerint hajfestő anyag, illetve szagokat semlegesítő hatása miatt is használnak a kozmetikumokban. Az EWG szerint az összetevő egészségügyi veszélye abban rejlik, hogy allergizálhatja a bőrt és nyálkahártyát, főleg nagyobb koncentrátumban. Amennyiben egy kozemtikum tartalmazza az összetevőt, az előírt felirat: „Rezorcint tartalmaz. Szempilla és szemöldök festésére tilos. Ha a szemünkbe jut, azonnal kimosni!" Az összetevővel elsősorban hajfestékekben találkozhatunk.