Hajfestékek

Hozzáadva 2018.06.25.by

hessviky666

2 x 15 g, 60 ml

Hajfesték eltávolító kimosható színezőkhöz

"A haj porózusságától függően a kék és a zöld színek tovább megmaradhatnak benne. Használd a Colorista Removert a Colorista Washout hajszínezők nyomainak eltávolításáért!"

2020.10.16. 09:00

A 4 árnyalat szőkítés 2/10-es sérülést okozott a hajamnak, rá fél évre ez 7/10-eset úgy, hogy egy fél árnyalatot ha lekapott, ráadásul olyan büdi és maró volt, mint egy rossz minőségű szőkítő. Pfuj.

2018.08.15. 09:26

Miután a türkiz festék a kimosó samponozással sem akart menta színűnél jobban kifakulni 2 hónap után, kipróbáltam ezt. Gyakorlatilag ez egy szőkítő, csak oda szabad kenni, ahol a szín még nem fakult ki teljesen (csak a zöldes, kékes árnyalatokhoz lehet használni!). Igazából szépen kiszedte a maradékát a színnek, de kicsit félkésznek érzem a színezőket a gyártótól abból a szempontból, hogy ez a szőkítő csak most jelent meg, eddig max a samponnal lehetett próbálkozni a szín eltüntetésere, pedig ha jól olvastam, sokaknak okozott problémát még a pasztell árnyalatok kifakulása is... én a készlethez csomagolnám, de végtére is így többet le lehet húzni a vásárlóról. Illetve lehetne kisebb a kiszerelése, mert nekem 4 tincset kellett vele kezelnem.Mind1, a termék teszi a dolgát, szóval nem tudok alacsony pontszámot adni rá.