L'Oreal Paris Colorista Remover
Ár: | 2399 Ft | Kategória: | Hajfestékek | |||
Kiszerelés: | 2 x 15 g, 60 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: hessviky666, Módosítva: 2018. június 25.
Kiszerelés: | 2 x 15 g, 60 ml | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Hajfestékek | |
Hajfesték eltávolító kimosható színezőkhöz
"A haj porózusságától függően a kék és a zöld színek tovább megmaradhatnak benne. Használd a Colorista Removert a Colorista Washout hajszínezők nyomainak eltávolításáért!"
Potassium Persulfate
ta
Magnesium Peroxide
EDTA
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Kata791Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
A 4 árnyalat szőkítés 2/10-es sérülést okozott a hajamnak, rá fél évre ez 7/10-eset úgy, hogy egy fél árnyalatot ha lekapott, ráadásul olyan büdi és maró volt, mint egy rossz minőségű szőkítő. Pfuj.

Miután a türkiz festék a kimosó samponozással sem akart menta színűnél jobban kifakulni 2 hónap után, kipróbáltam ezt. Gyakorlatilag ez egy szőkítő, csak oda szabad kenni, ahol a szín még nem fakult ki teljesen (csak a zöldes, kékes árnyalatokhoz lehet használni!). Igazából szépen kiszedte a maradékát a színnek, de kicsit félkésznek érzem a színezőket a gyártótól abból a szempontból, hogy ez a szőkítő csak most jelent meg, eddig max a samponnal lehetett próbálkozni a szín eltüntetésere, pedig ha jól olvastam, sokaknak okozott problémát még a pasztell árnyalatok kifakulása is... én a készlethez csomagolnám, de végtére is így többet le lehet húzni a vásárlóról. Illetve lehetne kisebb a kiszerelése, mert nekem 4 tincset kellett vele kezelnem.
Mind1, a termék teszi a dolgát, szóval nem tudok alacsony pontszámot adni rá.

Mind1, a termék teszi a dolgát, szóval nem tudok alacsony pontszámot adni rá.

Hidratálók: Urea, Magnesium StearateAlkoholok: Alcohol
Emolliensek: Hydrogenated Polydecene
Emulgeálószerek: Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate
Tisztítószerek: Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate
Színezékek: Magnesium Stearate, Titanium Dioxide / CI 77891, Ultramarines
Tartósítószerek: Sodium Benzoate
Emulzió stabilizáló, felületi hártya képző (film forming) és sűrűség szabályozó segédanyag.
Természetes módon a vizeletben található, de a kometikumokban mesterségesen előállított ureat használnak. Kis mennyiségben hidratáló, vízmegkötő anyag, nagyobb mennyiségben azonban gyulladást okozhat.
A kaolin egy agyag szerű ásvány, melyet évszázadok óta használnak a kozmetikumokban elsősorban olajfelszívó, mélytísztító tulajdonsága miatt. Leggyakrabban mélytisztító és zsíros, pattanásos bőrre szánt arcmaszkokban találkozhatunk vele. A kaolin oldhatatlan fehér por, melynek kiváló felszívó tulajdonsága van és így képes a bőrt megtisztítani a felesleges olajtól és kosztól.
A Cosing szerint rengetegféle célra használhatják ezt a szappanszerű fehér port a kozmetikában. Csomósodásgátló, megfelelő állag előállítását segítő, színező, és bőr hidratációját elősegítő komponens a kencékben. A legtöbb hintőpor alapanyagai között ott találjuk, de sminkkészítményekben, alapozó krémekben is fontos alapanyag lehet.
Felületi hártyaképző (film former) anyag, mellyel leggyakrabban hajápoló termékekben találkozhatunk. Hajlakkokban használva segít a haj formázásában, helyén tartásában. További információ: truthinaging
Nem ragadós emollient anyag hidratáló tulajdonsággal, mely a krémet könnyen kenhetővé teszi és selymes érzetet hagy maga után a bőrön. Egy 10 önkéntessel végzett tanulmányban azt találták, hogy a polydecene-nek van bőröregedés elleni hatása is (legalábbis az ásványi olajhoz viszonyítva, merthogy az volt a viszonyítási alap).
Mesterséges kék, zöld, piros, lila és rózsaszín pigmentek. További infó itt.
A kozmetikumokban oldószerként, sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos. Szárító, irritáló hatással lehet a bőrre, és elősegítheti a káros szabad gyökök képződését is, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található. A híres amerikai bőrgyógyész, Leslie Baumann szerint kerüljük azokat a készítményeket, ahol az alkohol az INCI lista első 7 helyének egyikén található.
A benzoesav nátrium sója, melyet tartósítószerként használnak.
Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid (etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint kelátképző hatású összetevő, vagyis a kozmetikumban a víz révén megtalálható fémionokkal (elsősorban ásványi anyagokkal) képes reakcióba lépni, ami elősegíti, hogy a krém megőrizze az állagát, illatát (enélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni, nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)