Hajápolók

L'Oreal Paris Elseve Full Resist Aminexil Hajbalzsam

2.9
Hozzáadva 2023.02.13.by

siss

Töredezés miatt hullásra hajlamos hajra. Biotin+Aminexil+Arginin

2025.01.06. 10:00

Jöttem felpontozni ezt a terméket, szerintem nagyon is hozza, amit ígér. Puha, selymes, illatos hajkorona, a vékonyszálú hajam nagyon szereti. A termékcsalád samponját is használom a hajápolási rutinomban (ezeken kívül még más hajápolási termékeket is használok, például hajpakolás, leave-in termék, hajolaj), egy darabig biztos nem váltom le őket. Több professzionális márka kondícionálóját próbáltam már, de számomra tényleg nem nyújtottak többet ennél a terméknél.

2024.09.16. 06:18

Olyan semmilyen balzsam.. nem javított a hajam állapotán, de annak örülök, hogy nem is rontott. Picit jobban zsírosodott tőle a hajam, mint mástól... Egynek elment, bár olcsóbb balzsamok is tudják ugyanezt.

2024.06.17. 22:35

Nekem jó.Jól tisztitó sampon után ez a balzsam szép és isteni illatú hajat eredményez.Nem csökkenti,lapitja hullámaimat sem és nem nehezit el.

2024.03.25. 09:34

Borzasztó! Száraz, sprőd haj az eredmény.

2024.02.21. 21:01

Ugyanolyan, mint bármelyik hajbalzsam, de az illata szuper, bár az összes L'Oreálosnak az. Hatását illetően semmi extrát nem lehet tapasztalni. Ár-érték arány miatt 4 csillag, mert a jóval drágábbak se tudnak többet.

2023.10.23. 10:32

Aminexil tartalma miatt vettem meg a samponnal együtt. Ha hajhullásra vennéd, ne tedd. Száraz, sprőd haj az eredmény. Nem éri meg az árát.