Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
siss
Hidratáló balzsam azonnal kifésülhetővé teszi a hajat és a termékcsaládba tartozó sampon használatával együtt akár 72 órán át** hidratálja a hajat és akár 10-szer hidratáltabbá teszi a fényesebb és élettel teli hajért, elnehezítés nélkül.
2025.03.24. 14:44
Könyebben kifésültem a hajam pedig nagyon gubancolodik a vége és fényesebb is lett a hajam tőle.
2025.03.20. 14:55
Ha a sampont nem is, de a balzsamot már egy jó ideje újraveszem ebből a termékcsaládból, mert látványosan szebb lett a hajvégem, amióta ezt használom. A vékonyszálú hajamat nem érzem, hogy elnehezítené, bár a hajvégemre használom csak, de fényes, puha, hidratált lesz tőle a hajam. :)
2025.03.14. 09:20
Nagyon kellemes illatú balzsam, a hozzátartozó samponnal együtt használtam. Száraz, töredezésre hajlamos, vékony szálú hajam van - azt mondanám, hogy rendben voltak a termékek, de nem érzem, hogy bármi extrát nyújtottak volna.
2024.12.07. 10:05
Egészen jó balzsam, puha fényes selymes tőle a hajam, a hozzávaló samponnal és a rózsaszín Gliss Kur Leave in hajapolo sprayel. Nekem bevált csak hát ettől is könnyen zsirosodik a hajam
2024.11.13. 14:49
Tavaly próbáltam ennek a termékcsaládnak 3 tagját, köztük ezt a kondit is. Nagyon szeretem az illatát, kellemes állaga van, igazából lapockáig érő hosszra egy nagy diónyit oszlatok el. Vékonyszálú hajam van, minden is elnehezíti, ennél viszont nem vettem észre annyira ezt a problémát. Talán lehetne a használata után fényesebb a hajam, egyébként drogériás viszonylatban nem egy rossz termék.
Utoljára szerkesztve: 2024.09.22. 20:38 - 2024.09.22. 19:33
Millenial halványlila, fini, fodrásznál voltam illattal. Nekem, amikor frissen vágott hajjal elkezdtem használni nagyon nem szerettem. Úgy a vékonyszálű könnyen lelapuló hajamnak túl sok volt a termém és nagyon összeccsapta a frizurát, túl hidratált, nem volt semmi tartása. A végére egész megkedveltem. Most hogy hamar újra fodrászhoz kéne mennem, mert azóta roncsolódott a hajam, most pont jó. Segít bontani, hidratál, cuki színe van. Szerintem adok neki még egy esélyt ( vagy az ugyanilyen családba tartozó maszknak) a jövőben, de csak akkor ha már szépen tönkretettem a hajam. :)