Samponok

L'Oreal Paris Elseve Nutri-Gloss Tükörfény Sampon

4.4
Hozzáadva 2016.12.26.by

Madi

Tükörfény és kasmírtapintás hosszú, élettelen hajra.

2021.01.24. 15:18

Sokáig használtam ezt fiatal tiniként, majd váltottam szilikon mentesre. Erős szálú, szárazabb hajamra meg kell mondjam jobb volt a váltás. Bár egy kis balzsamos hidratálás elkellett.Mikor visszatértem később kivácsiságból olyan korpásodást okozott, hogy nem győztem mivel helyrehozni a fejbőröm :/

2018.11.23. 07:57

Kulfoldon mèg lehet kapni, ès igenis èn csak ezt hasznàlom! <3 Hosszu-hosszu èvek ota, mindig visszatèrek hozzà. A vekony szàlu zsirosodàsra nagyon hajlamos hajammal csodàt tesz!

2018.08.14. 13:27

Nagyon hiányzik!:( nagyon szép volt tőle a hajam és könnyen kezelhető. Évekig ezt használtam kisebb kihagyásokkal. Számomra ő marad az egyik legjobb sampon❤

2018.05.22. 07:07

sajnálom, h nem gyártják, annyira jó illata volt, és szép puha hajam.

2018.02.21. 10:42

Anya vette nekem annak idején, mindketten nagyon szerettük, nagyon jó hatással volt a hajunkra, kár, hogy már nem gyártják. :(

2018.02.21. 10:36

Sajnálom én is, hogy már nincs, ez volt a nagy kedvencem, csodát tett a hajammal.Bármilyen száraz volt a hajam, ez azonnal helyre vágta, és tényleg selymes volt a hajam. Balzsammal együtt használva volt az igazi. Árban mondjuk nem volt valami kedvező, de valamit valamiért.