Samponok

L'Oreal Paris Elvital Selenium S Aktiv Sampon

4.3
Hozzáadva 2018.11.16.by

generalnagy

Makacs korpásodás, nehéz harc: gyakran nem szűnik meg, és gyorsan visszatér a probléma, ha már nem használja a korpásodás elleni sampont. A megoldás a L'Oréal Paris Elvital korpásodás elleni sampon S aktív szelénnel, mellyel tartós eredményt érhet el és visszaadja a haj egészséges fényét. A szelén S Aktív egy nagyon hatékony korpásodás elleni szer, rögtön már az első alkalmazás során felveszi a harcot a korpásodás ellen, enyhíti a viszketést, valamint megakadályozza a korpásodás újbóli visszatérését.

€2.45-tól

2017.09.05. 18:24

A L'Oréal Paris Elvive For Men Anti-Dandruff Intensive (szép hosszú cím) pontról-pontra ugyanezzel az összetevő listával rendelkezik (azonos termék más név alatt), de 400 ml-es verzióban is viszonylag olcsón kapható - akik kifejezetten szelénium-szulfidos sampont keresnek, azoknak ajánlott, mert a Head & Shoulders már nem forgalmazza a sajátját.

2017.06.12. 19:16

A Müllerben vettem,mivel sűrű a hajam,télen kiszárad a fejbőröm,nyáron beizzad,és habár nem korpás,elképesztően viszket. Nagyon jó ez a sampon,nagyon könnyű az állaga (a legtöbb korpásodás elleni nehéz,tömör),szóval nyárra is tökéletes. Nekem nagyon bejött. Az illata is nagyon jó.

2017.04.13. 07:59

Németországból hozták nekem, hatásos, tényleg megszünteti a korpát. Amit furcsállok az a színe, még sosem láttam narancssárga színű sampont, kicsit idegenkedtem tőle, de egyébként jól tisztít, teszi a dolgát.