Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
gugan16
"A termék könnyű textúrájú és magas fedésű alapozó, mely természetes és matt kinézetet biztosít órákon keresztül. A formula könnyűsége mellett hagyja lélegezni a bőrt, így azt kényelmes viselet lehet akár 24 órán keresztül. Kiegyenlíti a bőrtónust és a helyén marad. Víz-, hő- és izzadásálló. Nem-komedogén és nem hagy zsíros érzetet. Bőrgyógyászok felügyelete mellett tesztelték."
16 árnyalatban kapható
2025.03.15. 13:00
A megúszós nyári sminkem alapja. Fényvédő+ez, pár óra után igényel frissítést, de vállalható
2024.10.04. 10:15
Néhány videóban hallottam, hogy áradoztak róla és végre én is kipróbáltam. Szerintem önmagában nem elég, vagy sok egy kicsit... még nem tudom mi a helyes megfogalmazás. Alapozóként használva szerintem 1 csillagot érne. Foltos lesz, bárhogy is próbálom eldolgozni. Néhány óra után összegyűl, elmozdul, stb. Én alapozóra szoktam felvinni, de ha csak ezt használom, akkor sem lesz olyan szép az eredmény. A nedvesebb, hidratáló típusú alapozókba foltosan ragad bele. A legjobb eredményt eddig úgy értem el, ha egy könnyedebb, fixáló típusú alapozóra tettem rá (Laura Mercier Ultra-Blur), így szebben el tudtam oszlatni a tetején. Szépen fedi a kisebb bőrhibákat és ha kell egy kis extra fedés, akkor segít. 3 vagy 4 csillagot adnék neki, de mivel nem az volt, hogy: fúj mi ez? és aztán nem nyúltam hozzá többet, így megadom a 4 csillagot, mert szinte minden sminkelésemnél használom és hasznomra van.
Utoljára szerkesztve: 2024.05.23. 20:28 - 2024.05.08. 20:21
Meglepően jó. Alapozóként használva azt hittem hogy nulla fedése lesz és csak újabb kidobott hatezer forint, de szép, egységes bőrképet alkot. Bár lehet, hogy csak azért tetszik annyira mert most nincsenek durva pattanás sebeim és bőrhibáim, amik általában szoktak lenni, különben nem biztos, hogy olyan jó lenne a fedése. Továbbá nem tudom, hogy mennyire tartós. Azt ígéri ugye hogy nem fogja meg a ruhát, ami nálam fontos szempont lenne. Meglátjuk hosszú távon hogy muzsikál. Egyenlőre megadom neki a bizalmat. Update: Egész nap fedett arccal dolgozom (labor, steril öltözet) és nap végén teljesen egyben marad🤩nem foltos, nem kopott, a ruhát nem fogja meg.🤩 Plusz véletlenül leejtettem elég magasról járólapra és minden része teljesen egyben maradt, és tökéletesen záródik.🤩 Be fogok tárazni belőle, remélem sosem vonják ki. Számomra 100⭐️.😍
2024.05.07. 19:14
Nagyon régen használtam és szerettem a púderalapozókat, de mostanában, hogy a korral azért szárazabb lett a bőröm, nem gondoltam volna, hogy működnek nálam. A jó vélemények miatt és nosztalgiából próbáltam ki ezt az alapozót és lenyűgözött. A felvitele sokkal kényelmesebb és gyorsabb, mint a folyékony alapozóké, tartós, nem fénylik az arc, még hosszú órák után sem, és pont megfelelő a fedése. Mióta megvan, majdnem mindig ez után nyúlok, nagyon megszerettem. Ráadásul a vanília árnyalatot vakon vettem meg és az is pont jó lett. Új szerelem az alapozók terén. Egy megjegyzésem azért van hozzá: ha valakinek kifejezetten száraz a bőre, tuti nem ez az ideális választás, így is több hidratálást kíván, mint a folyékony társai.
2024.04.08. 09:50
Tetszik a finishe, tényleg tartós. Kell alá hidratáló vagy primer esetleg BB krém és nálam úgy már tökéletesen működik. A szivacsa nagyon jól funkcionál.
2024.02.08. 20:05
A zsíros bőrömre nem igazán voltak jók hosszútávon a krémalapozók mert délben már csillogott a bőröm és itattam fel az alapozót.Úgyhogy nagy reményekkel kipróbáltam ezt és bejött!Könnyen kenhető, de kell alá hidratáló, mert anélkül kicsit kiemeli a szárazabb bőrfelületeket.Már az 5-et veszem és nagyon szeretem a kis kompaktságát, hogy a hozzávaló kis szivaccsal felkenem és kész is!