Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Heli
Különleges virágok olaja UV-szűrővel a fenségesen szép hajszín újjászületéséért. Ultra könnyed állag, Ragyogó szín, Táplálás, Fény.
Festett hajra: 1. Hajmosás előtt 2. Kifésülés előtt 3. Száraz hajra a nap bármely szakában. Vigyen fel 3-4 cseppet a haj hosszára.
2020.05.02. 18:59
Teszi a dolgát, de biztosan van jobb is. Ha elfogy, szeretnék mással próbálkozni. Ez megmarad egy biztonsági terméknek, ha esetleg nem találok megfelelőbbet, addig jó lesz.
2019.04.02. 20:03
Engem az illata egyáltalán nem zavar, mert néhány perccel felvitel után már el is illan. Kezdetben nagyon szerettem, mert puhának éreztem a hajam. Nedves, száraz hajon is megállta a helyét, de rá kellett jöjjek, hogy csak ideig óráig, másnapra semmi hatás. Az állaga tetszik, hogy nagyon könnyen beszívódik, nem ragacsos utána a haj. Összességében nem rossz, de nem venném újra.
2019.04.02. 19:35
Szeretem, de volt már jobb hajolajam is, ami ráadásul még olcsóbb is volt. Én hajolajakban jobban szeretem a kevésbé folyós, sűrűbb, olajosabb verziókat és mint ahogy páran már írták előttem: ez inkább folyós. Így is ad selymességet és puhaságot, de nem ez lett A kedvenc hajolajam ever. Már több, mint a fele elfogyott és még mindig nem untam rá, ami viszont mindenképp pozitívum neki és igazából bármikor szívesen használnám újra, viszont csak és kizárólag kuponos napokon venném meg fél áron - ahogy ezt is tettem.
2018.07.10. 16:12
Olyan semmilyensenem'. Legalábbis nem tudom hová tenni. Azt sem tudom mondani, hogy jó, azt sem, hogy rossz. Valami biztos történt, ami több, mint a semmi (mert rontani nem rontott a hajam állapotán), de találtam már ennél sokkal jobb hajolajat (Helia-D). A mostani tapasztalatommal meg sem vettem volna, a második helyen tanyázó Alcohol Denat. miatt.
Utoljára szerkesztve: 2018.05.22. 07:05 - 2018.05.22. 07:04
A flakon elején szerettem, kevés is elég volt, hamar beszívta a hajam, tetszett az illata. A flakon felét sem használtam el, és már teljesen más volt az illata, illetve szaga, műanyag, erős vegyszerszagúvá vált, sajnáltam a hajamra kenni. A barátnőm is ugyanígy járt, pedig minden hajmosás után és néha két hajmosás között is használtuk, úgy szerettem volna :(
Utoljára szerkesztve: 2017.05.09. 17:25 - 2017.05.09. 17:24
Nagyon puha lett nem nehezítette el a hajvégeket, de számomra annyira elviselhetetlen volt az az erős illatanyag ami benne volt,hogy nem bírtam egyszerűen rákenni a hajamra, megbolondultam már az illattól. nekem ehhez meg elég drága mulatság volt. (extra illat érzékeny orrúaknak nem ajánlom)