Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
csaktom
Utoljára szerkesztve: 2018.05.10. 14:13 - 2018.05.10. 14:11
Születésnapra kaptam, így jutott hozzám, ez a krém, amit amúgy ki szerettem volna próbálni. A csomagolás tetszik, könnyen és finoman adagolható a mennyiség, és nem kell attól tartani, hogy koszos kézzel belenyúlok. A hatása azonban elhanyagolható. Arcmosás után felkenve, a bőr szépen beissza viszont marad vissza egy zsíros érzet. Kombinált bőrre szó-szó elfogadható, de száraz bőrre nem ajánlom egyáltalán, mert arra semmit sem ér. Igazából nem tudom hova tenni ezt a krémet, mert közepes állapotban lévő bőrömet kicsit zsírosítja, ha meg éppen száraz, akkor semmit nem ér. Nagyon vizes, így száraz bőrre kenve, mintha nem is használtam volna. Hűsítő érzést nem éreztem, ezt hiányoltam is. Örültem, hogy végre elfogyott és nem venném újra.