Ezt a terméket már nem gyártják!

L'Oreal Paris Super Liner Carbon Gloss
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: médea, Módosítva: 2012. augusztus 23.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Folyékony szemceruza speciális, szivacsos véggel, mellyel vékony és vastag vonal egyaránt húzható. Szemészetileg tesztelt.
Water / Aqua
Xanthan Gum
ti I eu
Propylparaben
ta I par
Egyszerű használat, a szivacsos vég nehezen szívja be a festéket. Nincs illat/szag. Én szerettem, mivel nem kapható, csak azért nem újravevős.

Utálom, egyáltalán nem fekete, többször át kell menni vele, hogy normális fedést adjon, és 2 hét után olyan mintha alig jönne belőle a festék. Bárcsak ne ezt választottam volna :(

Tavaly nyáron vettem, és még tökéletes, bár nem tudom, meddig áll el, ezért már tervezem egy új beszerzését. Ez az eddigi legjobb tusom, könnyű használni, szép színe van-nekem van feketében és barnában is-, nagyon tartós, nem kenődik. Egyértelműen 5 csillag.

Könnyű használni, tartós, szép... nekem 3-4 hónapig tartott csak úgyhogy nem vettem újra... a Rimmel és az Essence tusok pl sokkal olcsóbbak és 7-8 hónapot is kibírnak nálam és ugyanilyen minőségesek, tartósak. Igaz nem ilyen könnyű a használatuk.

Fényes fekete, tartósra szárad, könnyű a használata és sokáig tart. Remek darab.

Évek óta használom, egész nap tart, könnyű lemosni, és a szivacsos ecsettel nagyon könnyű szép ívet húzni, vattapálcával könnyű javítani, ha túl vastag vonalat húztam, és nem kenődik el mégsem. Szinte minden napi használat mellett majden egy évig szokott tartani. Szerintem megéri megvenni.

Nagyon jó ez a termék, csak ajánlani tudom!

Nagyon jó ez a termék, csak ajánlani tudom!

Hidratálók: Propylene GlycolAlkoholok: Alcohol Denat.
Emulgeálószerek: Trilaureth-4 Phosphate, Xanthan Gum
Tisztítószerek: Trilaureth-4 Phosphate, Xanthan Gum
Illatanyagok: Acacia Senegal Gum, Methylparaben
Parabének: Methylparaben, Propylparaben
Tartósítószerek: Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben
Sok adalékanyag és enzim is jól oldódik benne. A többi glikolhoz hasonlóan vízmegkötő, hidratáló anyagként használt a kozmetikai iparban - a beautybreains szerint a hidratáló hatása a glicerinéhez hasonló. Segít megőrizni a krém állagát (hogy a krém ne olvadjon meg nagy melegben, illetve ne fagyjon meg nagy hidegben) valamint segíti a többi összetevő beszívódását. Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy az arra hajlamosaknál allergiás, ekcémás tüneteket (kontakt dermatitist) válthat ki.
Felületi hártya képző, elektromos töltődést megakadályozó, a krémeket homogénné tevő segédanyag.
Denaturalt alkohol, ami egy olyan etil-alkohol, melyhez adalékokat kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. A kozmetikumokban oldószerként (segíti a vízben nem oldódó összetevők keveredését pl. olajok és fényvédők esetén), sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos, valamint segíti a hatóanyagok jobb bejutását a bőrbe (DE! sajnos nem csak a hasznos hatóanyagoknak segít utat törni a bőr alsóbb rétegei felé, hanem az olyan bőrre káros összetevőknek is mint az illatanyagok). A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták például az ethanol hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)
Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.
Emulgeálószer és felületaktív anyag.
Gumiarábikum. A Szahara vidékén honos arabmézgafa szagtalan, nyálkás, gumiszerű váladéka. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint filmképző és maszkoló (szagokat, ízeket semlegesítő) hatása miatt használják a kozmetikumokban, az EWG szerint pedig kiváló kötő- és sűrítőanyag. Az összetevővel elsősorban szempillaspirálokban találkozhatunk.
Kémiailag és funkcióban is a diazolidinyl ureához hasonló gombaellenes hatású tartósítószer, ami formaldehidet bocsát ki magából. További info itt.
Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.
Szőlőcukor és („sima”) cukor erjesztésével előállított természetes eredetű, Ecocert által is jóváhagyott sűrítőanyag, mely segít abban, hogy a folyós termék sűrűbb, zselésebb állagúak legyenek.
Tartósítószerként használt parabén. Részletesebb infó a parabénekről a FutureDermen.