Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

La Roche-Posay Redermic C Dry Skin

4.8
Hozzáadva 2016.06.20.by

bojtoskinga

Anti-aging kezelés C-vitaminnal érzékeny, száraz bőrre.

• még a mély ráncokat is korrigálja
  • azonnal feltölti, feszesíti a bőrt
  • egységesíti az arc színét és csökkenti a pirosságot

Aktív összetevők: mannóz, hialuronsav

2023.03.23. 12:43

Noha nem ezt a krémet használom rendszeres hidratálásra, mindig van otthon belole. Amikor hasznalni szoktam: masnap jelenesem van valahol, jol kell kinezni, esemeny stb. Olyan gyonyoru puha es egyseges bort csinal egy ejszaka alatt, hogy orom tukorbe nezni. Nekem a szemem alol a karikakat is szepen halvanyitja, feltolti. Ude megjelenest kapsz masnapra:)

2020.06.07. 09:20

Hónapok óta megvan és nagyon lassan fogy. A száraz bőrre való változat valóban száraz (és nem vízhiányos) bőrre lehet az igazi, ezért én csak ad hoc jelleggel használom. Bár egyébként is kiadós lehet. Fém tubus, valószínűleg jó összetétel, amit a csomagolás jól megőriz. Azoknak ajanlom, akik nem akarnak c vitaminos szerummal (vagy egyaltalán semmilyennel) bajlódni, hanem többfunkciós terméket keresnek.

2019.02.09. 16:10

Szuper krém! Két használat után látható volt a hatása. Annak ellenére hogy száraz bőrre való az én vegyes bőrömre is szuper. Nem hagy zsíros érzetet, pedig egy picit zsíros krémnek tűnik állagra. A szemem körül is bekentem vele és nem irritálta. Szép kipihent lett tőle a bőröm mindenhol még másnaposan is és valahogy a bőröm színe is friss, kipihent hatást kelt utána. A homlok ráncaim is mintha halványultak volna már ennyi használat után is. Ráadásul úgy érzem/látom hogy ez nem csak felületi átmeneti hatás hanem ténylegesen változik a bőröm tőle. Egy szóval elmondhatom hogy szerintem tökéletes krém egy 40 évesnek!

2018.08.28. 09:17

Es hogy jot is irjak a La Roche Posay Loreal markarol. Ez az egyetlen termek amit a La Rochetol ujravennek. Megfeleloen hidratal es ragyogo lesz tole a borom. A pattanasokat nyugtatja de kizarolag heti max. 2 alkalommal, mert ha folyamatosan ezt hasznalom irrital. Hamar beszivodik es fenyes reteget hagy maga utan igy estere megfelelo.

2018.01.18. 11:40

Nagyon jó krém, de a kombinált bőrre való van meg nekem és matt az eredmény. Fölé teszek még krémet, és rá is sminkelek. Nappalra használom, mert fényvédős krém mellett ez még felerősíti a napvédő hatást. Két kollégám is megjegyezte már két nap alatt, hogy de ki vagyok virulva. Csak nem ettől? gondoltam, de csak ettől lehet. Jó kis krém, a szemkrémet is meg fogom vásárolni. :)

2018.01.02. 20:58

Nagyon nagyon szeretem ezt a terméket. A C vitamin láthatóan jót tesz a bőrömnek, a ráncokat, kezdődő ráncokat szépen kezeli. A szemránckrémmel együtt használom, az igénybe vettebb részekre szoktam abból is tenni egy picit, jól bemasszírozva a bőrbe, 1-2 nap alatt szinte nem is látszanak! Csak ajánlani tudom