Sminkek szájra

Lancome L'absolu Mademoiselle Lip Balm

Hozzáadva 2020.11.02.by

schnau.adelle

3,2 ml
  • Színezett ajakbalzsam, amely hidratálja az ajkadat, ugyanakkor hűvös kinézetű ajak megjelenést biztosít.
  • Finom balzsamos textúrája könnyedén megolvad az ajkakon, hogy frissen hidratálja.
  • Borsmentaolajjal és makadámiaolaj-származékkal gazdagodva rugalmassá és puhává teszi ajkaidat.
  • Ez a színes ajakbalzsam áttetsző fényességgel és állítható átlátszó borítással öltözteti ajkait.

10 árnyalatban kapható

£27-tól

2021.11.17. 13:25

Én a 002-es Cold Pink árnyalatot használom, nálam első látásra szerelem volt, amúgy is ajaktermék függő vagyok de ezt megswatcholva egyszerűen muszáj voltam megvenni. Szerintem nagyon szépen ápolja az ajkakat, bár nekem nem valami problémás ez a terület, nem tudom hogy egy nagyon kicserepesedett ajakkal mit kezdene. Tényleg bizsergeti az ajkakat amit én személy szerint imádok benne, a színe pedig olyan mintha az esthajnalcsillag fénye ragyogna az ajkaimon. Tudom hogy teátrális vagyok de tényleg olyan szép. <3 Természetesen 5*, tutira újra is veszem majd :)

2021.11.02. 06:21

Nehéz egy véleményt írni, mert három színben van meg: Juicy apricot, bouncy beige és a kék színű színezetlen is itt lapul. Nyáron, könnyű szájfény-helyett (azoknak, akik nem szeretik a szájfényeket, mint én), tökéletes választás. Az apricot hozza a kellemesen nedves, épp-csak-feltettem-valamit "nekem igazából ilyen fényes és barackos az ajkam" érzést, persze kopik, de elegánsan teszi. A barnás egy erőteljesebb szín, még most, ősszel is fel-felteszem, bár ősszel a barna általában melléfogás, de ez nem az ő hibája. Viszont ápolni szerintem nem nagyon ápol. Csillogós ápolásra vágytam, ezért vettem a kéket, hát, csillogni éppen csillog, de most látszik, hogy azért a hidratálás nem az erőssége, folyton az az érzésem, hogy én hidratálom őt, nem ő engem (szóval hogy picit elvonja a számtól a nedvességet). Most, hogy nem rúzsként, hanem ápolóként hordom, nem vagyok annyira elégedett, mint akkor. A csillogás is valahogy... hát nem tudom közelebb van az olcsóbb drogériai termékek "pearl and shine"-jához, de lehet, hogy én vártam túl sokat. Ezért négy csillag.

2021.09.22. 22:37

Nekem a "pink plum" van meg. Érzetre olyasmi, mint aź YSL szivecskése, ami nekem bejön, főleg, ha kifejezetten vágyom lehűlni. :) Minimálisan színez, MLBB-nek is alig mondható, de azért szép. Tényleg ápol, de gyakran kell kenni és van olyan ajakápolóm, aminek jobban érzem a hatását reggelre. Ami miatt legszívesebben hirtelenfelindulnék és levonnék 4 csillagot az az, hogy eltört!🤦‍♀️Ennyi pénzért nekem ne töredezzen, főleg, hogy két kezemen meg tudom számolni, hányszor volt alkalmam használni, másrészt csak a pipereasztalomon tároltam! Régen a Clinique szuperhidratáló kedvencszájkencémmel (persze megszűnt) jártam így, de abból is volt, ami előbb fogyott el.. Tudom, lehet fagyóba rakni, hogy ne mázolódjon tovább a tokján, de anyám 8kg zöldbabjai és mindenféle behajigált állati alkatrészei közül lehet csak még több darabban keveredne ki..😅Meg azé' nemá'.. :-/ Eh, na jó, 4 csillagot sem kap.😅

Piactér

Több mutatása