Lelőhely: Parfümériák

30 ml, 50 ml és 75 ml

Megjelenés éve: 2015

Illatcsalád: orientális-vaníliás

Fejjegyek: körte, bergamot, mandarin

Szívjegyek: vaníliavirág, fekete rózsa, passiógyümölcs, eper

Alapjegyek: pacsuli, papiruszsás, tömjén, licsi, praliné, vanília, karamell, kávé, coumarin, édesgyökér

Vásárold meg külső partnereinktől.

2025.02.14. 12:32

Nekem régebben túl tömény volt ez is és sajnos a gyönyörű, cserkós Intense változata is. Most mertem venni egy 30 miliset, és barátkozunk. Mert ugyan tömény, de gyönyörű nőies és egyedi is.

2024.10.15. 18:56

Nagyon kellemes, elegáns, szexi illat, egy kicsi termékmintám volt belőle, engem meggyőzött, ha olyan helyen járok, ránézek mindenképpen. Tetszik benne, hogy nem tucatillat.

Utoljára szerkesztve: 2024.10.11. 08:02 - 2024.08.02. 11:43

Szerintem szexi illat, inkább estére ajánlom, nap közbenre sok lehet. Tartós és egyedi illat, nem feltétlen jön veled szembe (mint mondjuk a LVB). Az üvege pedig külön csodás

2024.04.26. 19:41

Brutál nőies, dögös, édes mégis fűszeres illat.Számomra sajnos nem volt annyira tartós max 1-2 órát bírt.

2024.04.11. 12:18

Imádom illat, sose unom meg. Tartós is, befújom magam és egyből a kedvem is jobb az illatától.

2024.03.26. 11:30

Egy tüneményes minit sikerült szereznem. Szettben volt sok társával, amiken túladtam, mert valahogy ennek a márkának az illatai egyszerűen nem szeretnek engem. Viszont őt kifejezetten jól esik viselni. Finom, lágy, fűszeres és visszafogottan édes. Nem vagyok egy nagy illatszakértő, talán ezért sem tudom beazonosítani külön az illatjegyeit, de az összképet szeretem.