Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
beder810
Megjelenés éve: 2015
Illatcsalád: orientális-vaníliás
Fejjegyek: körte, bergamot, mandarin
Szívjegyek: vaníliavirág, fekete rózsa, passiógyümölcs, eper
Alapjegyek: pacsuli, papiruszsás, tömjén, licsi, praliné, vanília, karamell, kávé, coumarin, édesgyökér
2025.02.14. 12:32
Nekem régebben túl tömény volt ez is és sajnos a gyönyörű, cserkós Intense változata is. Most mertem venni egy 30 miliset, és barátkozunk. Mert ugyan tömény, de gyönyörű nőies és egyedi is.
2024.10.15. 18:56
Nagyon kellemes, elegáns, szexi illat, egy kicsi termékmintám volt belőle, engem meggyőzött, ha olyan helyen járok, ránézek mindenképpen. Tetszik benne, hogy nem tucatillat.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.11. 08:02 - 2024.08.02. 11:43
Szerintem szexi illat, inkább estére ajánlom, nap közbenre sok lehet. Tartós és egyedi illat, nem feltétlen jön veled szembe (mint mondjuk a LVB). Az üvege pedig külön csodás
2024.04.26. 19:41
Brutál nőies, dögös, édes mégis fűszeres illat.Számomra sajnos nem volt annyira tartós max 1-2 órát bírt.
2024.04.11. 12:18
Imádom illat, sose unom meg. Tartós is, befújom magam és egyből a kedvem is jobb az illatától.
2024.03.26. 11:30
Egy tüneményes minit sikerült szereznem. Szettben volt sok társával, amiken túladtam, mert valahogy ennek a márkának az illatai egyszerűen nem szeretnek engem. Viszont őt kifejezetten jól esik viselni. Finom, lágy, fűszeres és visszafogottan édes. Nem vagyok egy nagy illatszakértő, talán ezért sem tudom beazonosítani külön az illatjegyeit, de az összképet szeretem.