Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
vador
2023-ban megújult összetétel!
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös-gourmand
Illatjegyek: fekete ribizli, körte, írisz, jázmin, narancsvirág, pacsuli, tonkabab, vanília, praliné
2025.03.26. 10:19
Sajnos kaptam egy üveggel. Nekem olyan nagyasszonyos, fehérvirágos émelyítő illat. Kár volt beletenni a pacsulit, amitől áporodott, szúrós lett. Szinte kátrányos. A másik hiba a praliné, amitől émelyítő. Szerintem ezek a kakaóvajak, csoki alapú illatok nagyon nem valók bőrre, mert ápolatlan, mosdatlan hatást keltenek.
Utoljára szerkesztve: 2025.04.09. 17:23 - 2025.03.15. 12:37
Szeretem magamon és másokon is, pláne hogy már nem használja a népesség 50%-a
Utoljára szerkesztve: 2025.03.06. 10:07 - 2024.12.19. 14:25
Ne felejtsük el, hogy amikor megjelent, nem volt hozzá fogható illat a piacon. Brutálisan tömény és édes volt, valóban atomfegyver kategória, és picit idősebb korosztályosnak hatott. Aztán ahogy teltek az évek, jöttek a hasonló jellegű illatok sorra, és tudtommal a formulához is hozzányúltak, úgy lett belőle egy jóval kommerszebb, emészthetőbb parfüm, amire most már azt is rásüthetjük, hogy parfüméria illatú. De finomnak finom, még mindig édes, nagyon nőies, és ha nem fújunk belőle túl sokat, akkor igazán elbűvölő tud lenni.
2024.12.13. 08:05
Elég tartós, nem rossz illat, de nekem 12 egy tucat. Semmi különlegesség, ha belépsz egy drogériába ilyen illat fogad mindenhol. Én sem értem a nagy rajongást körülötte, valószínűleg a tömegoszlató hatósugara miatt van. Ez ilyen jó hogy van, de nem létszükséglet.
Utoljára szerkesztve: 2024.09.13. 09:33 - 2024.09.13. 09:27
Mamáméknál mindig volt egy "ruszki kölni" nevű lötyi amivel pattanásokat, csípéseket kenegettünk, na annak volt pont ilyen illata... Nem értem a hype-ot körülötte, sokszor megszagoltam, mert nem akartam elhinni, hogy ezt az illatot istenítik sokan ennyire.
Utoljára szerkesztve: 2025.04.09. 17:24 - 2024.09.12. 21:40
Én ezt az illatot effektíve későn ismertem meg, pár hónapja. Egy másik parfümöt vettem és ahhoz kaptam az illatmintát. Engem rögtön beszippantott, az összes előtte volt szerelmemet hűtlenül, egy csapásra elfeledtem. Gondolkodtam mi az ami annyira megfogott benne, akkor jöttem rá, hogy a vanília és a bogyós gyümölcs kombinációja. Nem tudtam, hogy ennyien használják, mert én még nem éreztem senkin, meglepődtem a kommenteken, de nem bánom, nekem ő most nagyon szerelem.