Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

Lancôme Rénergie Multi-Lift Memory Shape Gel in Lotion

3.3
Hozzáadva 2019.03.26.by

juditkaa70

"Az innovatív Memory ShapeTM gél az arcbőrbe olvadva frissebbé, hidratáltabbá és simábbá teszi azt. Próbálja ki ezt az elasztikus gél a lotion-ben textúrát és érezze, hogy bőre hidratáltabbá válik."

16 890 Ft-tól

2021.12.06. 21:19

Nem tudom azt mondani, hogy csodaszer, de nagyon kellemes gél állagú arcápoló, jól beszívódik, ragacsos érzést egyáltalán nem tapasztaltam. Legtöbbször önmagában használtam és megfelelően hidratálta az arcbőrömet. Pozitívum, hogy a szemkörnyéken sem okozott irritációt, pedig kifejezetten érzékeny bőröm van, sokszor még a ,,szemészetileg tesztelt” feliratú szemkörnyékápolókat se tolerálja a bőröm.

2021.04.15. 13:05

Nem tudok ezzel a termékkel mit kezdeni. Ahhoz kevés, hogy önmagában használjam és nekem borzasztóan ragad is a bőröm utána. Pedig kb mindent el szokott nyelni, de ettől nagyon ragad. Erre rákenni se szeretek semmit, mert még jobban ragadok akkor. A foreo bear-hez használom el, mint vezető gélt, remélem a hatóanyag legalább bejut a bőrbe, de utána kénytelen vagyok lemosni, annyira ragad a fejem tőle, még másnap is. Az illata - lancomehoz hven - csodás (tudom, tudom, az illatanyag nem haver, de én imádom ennek is az illatát)

2020.02.28. 19:06

Már használom egy ideje, meg vagyok elégedve vele. Könnyű lágy zselé. Jól hidratál és fel is tölt egy picit.