Bőrtípusok: bőrtípusok and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Parfümériák

Lancôme Rose Sorbet Cryo-Mask

1 vélemény
Hozzáadva 2019.11.24.by

Qwerty1234

Szalicilsavas, rózsavizes revitalizáló pakolás hűsítő felfrissülést ad arcbőrének és azonnal ragyogóvá teszi azt. Csökkenti a fáradtság jeleit, valamint elősegíti a kitágult pórusok összehúzását, az arcbőr struktúrájának kisimítását, de egyenetlen színtónusának egységesítését is. Használata után az arcbőr kellemesen üde, tiszta és egészségesebb megjelenésű marad.

15 890 Ft-tól

2019.12.30. 19:03

Heti kétszer ajánlja a terméket használni. Pakolásként felhordani, majd 5 perc múlva le mosni. Én kicsit vékonyabb rétegben kenem fel és 5 perc eltelte utána, a bőröm majdnem teljesen beszívja az egész pakolást. Puha tapintású, kicsit szárazabb érzetet kapok. Utána nekem mindenféleképpen kell egy leheletnyi arckrém. A tubusba bele szagolva az illata erős, alkoholos, de a rózsa illata is érezhető. Állaga kellemes. Használata könnyű. Én most tesztelgetem. Rozeceás arcom, a termék használata után másnap elsőnek belobbant, be pirosodott. Második használata után semmi negatív reakciót nem okozott. Szépen feltöltötte az arcom. Én csak ezért adnék neki négy csillagot.

Piactér

Több mutatása