Lancôme

Ár:   11 500 Ft és 16 800 Ft   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   200 ml és 400 ml   Bőrtípus:   Száraz
Lelőhely:   parfümériák   Bőrprobléma:   Vízhiány

A krémet feltöltötte: Pöti, Módosítva: 2023. február 6.

Ár:   11 500 Ft és 16 800 Ft
Kiszerelés:   200 ml és 400 ml
Lelőhely:   parfümériák
Kategória:   Lemosók, Tonikok
Bőrtípus:   Száraz
Bőrprobléma:   Vízhiány

2023-ban megújult összetétel!

"Fedje fel bőre tiszta, természetes szépségét a Tonique Conforttal, a Lancôme hidratáló tonikjával. A Tonique Confort tonizáló krém megnyugtatja a száraz bőrt, miközben gyengéden eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket a felszínéről. Egyedülálló bőrápoló receptúránk édes mandula és mézkivonat tartalma révén tiszta, puha és kellemes érzetet hagy a bőrön. Dermatológiai ellenőrzés alatt tesztelve."

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

VÁSÁROLD MEG

Lancôme Tonique Confort 200 ml
Ár: 5500 , Eladó: Dlm
Állapot: Új, Helyszín: Debrecen, fizetés: Foxpost

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

mafalda

2022. december 26.

Ajándékba kaptam, maximálisan meg vagyok vele elégedve, de ennyi pénzért magamnak nem tudnám megvenni. Nem akarom az ára miatt lehúzni, nyilván nem csodakence, de nagyon finom baba tapintású bőrt eredményez. Az illata csodás, amúgy nekem elég sok megy a vattakorongra, ha kevesebbet teszek nem érzem elegendőnek, hamar beszívja a korong a terméket jobb arcbőrre kenni és úgy áttörölni koronggal.
Ja és itt nem jó ár van feltültetve, a termék újabban kétszer ennyi...

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. december 26.

Ja és itt nem jó ár van feltültetve, a termék újabban kétszer ennyi...

szeliger

2022. szeptember 16.

Szemfesték lemosóval csomagban vettem meg, a kis falkonom mindössze 75 ml volt, de így is nagyon lassan fogyott el. Az illat műanyagos, jól van-jól van, ha azt mondják rá rózsa, akko legyen az, de nem ilyen a jó rózsás illat, ebben sok a púder és édes is. Kerestem a helyét, hová is tudnám berakni, nekem végül a reggeli rutinba került bele. Vagy első lépésként ezzel töröltem át az arcom, vagy második lépésként valamilyen habos-vizes tisztítás után. Vattakorongra öntve használtam, a bőrömre így is bőven jutott belőle. A bőrt feltölti, hidratlálja, kellemes érzés, talán még segít abban is, hogy utána a krémek könnyebben szívódjanak fel.
Megvenni önállóan biztosan nem fogom, meg lehet lenni nélküle. Ha ajándékba kapnék még belőle, akkor elhasználnám, de olyan nagy hatást nem tett rám.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2022. szeptember 16.

Kamea

2022. augusztus 30.

Még valami jó kis akció keretében került bele a kosaramba 400 ml és csak most került sorra. Nagyon tetszik ez a rózsaszín műanyag flakon az ezüst kupakkal. Szerintem a megjelenésének jelentős szerepe volt abban, hogy megvásároltam.
Könnyed, géles állagú, az illata számomra egyáltalán nem zavaró. Olyannyira nem, hogy fel se tűnt, hogy van.
Az esti rutinomban használom, az olajos lemosás következő lépéseként. Egy vattakorongra öntök belőle és ezzel törlöm/tisztítom át az arcomat mintegy 2. lépésként. A hajtő melletti területekre különös tekintettel vagyok - biztos, ami biztos - alapon, hátha valamit még lehoz. Olyan is van, hogy a tenyerembe löttyintek belőle és áttapicskolom vele az arcomat. Az esetleges húzódást azonnal megszünteti, az arcbőr hidratálttá és pihe-puha tapintásúvá válik. A száraz arcbőröm rögtön beissza, nem hagy maga után semmilyen ragacsos érzést. Az utána következő termékekkel is kitűnően együttműködik, jó kis csapatjátékos. Semmilyen irritációt nem okozott eddig.
Régebben nem figyeltem az összetevőkre, mostanra viszont már nagyon zavar a tudat, hogy vannak benne parabének. Ha nem lenne ez az INCI lista, amibe a használata előtt beleolvastam, akkor 5 csillagot adnék, én pedig sokkal elégedettebb és boldogabb lennék!

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2022. augusztus 30.

Timi01

2022. július 20.

A vízhiányos bőrömre egy megváltás. Én sem tisztításra használom, hanem hidratálásra. Nem túl szépek az összetevői, van benne potenciális allergén jócskán, illetve a parabének gondolom azért kellettek, hogy ne legyen benne alkohol. Mindenestre nagyon puha lesz a bőröm tőle, szeretem kenegetni :)

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. július 20.

sandreax

Bőrprobléma: Bőröregedés
2022. június 19.

Nekem nagyon bevált már első próbálkozásra a száraz bőrömre. Visszafogott, nem zavaró illata van és valósággal issza a bőröm. Nemrég jöttem rá, hogy az alkoholmentes tonerek mennyire jó hatással vannak a bőrömre. Reggel és este is használom, van hogy előtte még egy vizesebb tonert is felrakok és arra ezt a kicsit gélesebbet. Aztán hidratálás, reggel fényvédő, smink. Nem kukacosít. Segíti hogy ne húzódjon ill. hidratáltabb legyen a bőröm. Nagyon szeretem. A Beauty Boss(ok) ajánlására vettem meg (kivárva egy akciót) és nem bántam meg.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2022. június 19.

gomoripetra

2022. március 15.

Életem egyik nagy baklövése ez a termék. Isteni finom az illata, hatalmas kiszerelés, igaz nem a legolcsóbb kategória. Az állaga megszokható, hiszen a tisztítás mellett a táplálás is a fő célja. Viszont nagyon keservesen használtam el. Bármi negatív utóhatást nem váltott ki belőlem a termék a használata alatt, de nem vásárolnám újra, ebben biztos vagyok. Vártam, hogy elfogyjon sajnos.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. március 15.

Tarzicia

Bőrtípus:  -
Korcsoport:  -
2021. szeptember 13.

Nagyon rég óta nem használok Lancôme termékeket, max. egy-egy új szempillaspiráljukat szoktam kipróbálni. Ez a tonik is csak azért került a kosaramba, mert nagyon kedvező akcióban volt, és pont az én bőrtípusomra való.
Csinos ez a flakon, jól néz ki benne a rózsaszín folyadék, és maga a tonik is jó. Meglepően jó. Tetszik az állaga, testes, tejszerű, és egyáltalán nem ragad. A húzódást azonnal megszünteti, tapintásra selymes és hidratált lesz a bőröm. Mintha még nyugtató hatása is lenne. (Mármint a bőrömre.)
Csak az illatával nem vagyok kibékülve. Sok féle rózsaillatot szeretek, ezt pont nem. Az illatuk miatt kerülöm el nagy ívben By Terry és Adrienne Feller rózsás krémjeit is. Ez is hasonló jellegű rózsaillat, csak szerencsére sokkal enyhébb.
Óriási nagy adagnak tűnik ez a 400 ml-es kiszerelés. Mivel csak kiegészítésnek vettem, napi szinten más tonikokat használok, azt hittem, száz évig elég lesz. Hát nem egészen. Sokkal gyorsabban fogyott, mint bármelyik másik tonik, mert a vattakorong elég sokat megevett. Mióta kitaláltam, hogy úgy használom, mint a Dior Capture Totale Cell Energy Lotion-Serum-ot, fele annyi fogy: a tenyerembe öntök belőle egy keveset, úgy viszem fel az arcomra, eloszlatom, és utána egy száraz vattakoronggal áttörlöm. (A Diornál vattakorongra sincs szükség, az inkább szérum, mint tonik, és pillanatok alatt beszívódik.)
Ár-érték arányban megérte, kipróbálni is jó volt, el is fogom használgatni, de nem veszem újra.
Az illata és a parabének miatt 1 csillagot levonok.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2021. szeptember 13.

Az illata és a parabének miatt 1 csillagot levonok.

Mazsidrazsi9

2021. február 26.

Mini verzióban volt egy ajándékcsomagban, nem szántam neki sok figyelmet, mondván sosem használok tonikot és a bőröm sem száraz.
Aztán áttörölgettem vele az arcom és a nyakam, és ledöbbentem.
Tisztít, nem lett zsíros a bőröm utána, könnyen felszívódik, az illata csodás, és atompuha lett a bőröm tőle. Azóta már megvettem a nagy verzióját, tény, hogy rettenet drága, viszont az már most látszik hogy nap 1x használat mellett ez nagyon sokáig elég lesz. Biztosan újraveszem!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. február 26.

Aztán áttörölgettem vele az arcom és a nyakam, és ledöbbentem.

csicsi86

Bőrprobléma: Bőröregedés
2020. július 3.

A vízhiányos bőröm szereti, csak nagyon drága. Az utazó méret mindennapos használat mellett hónapokig elég volt. Újra venném.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. július 3.

Marcipancica

2020. június 12.

Télen használom, mert a hidegben kiszárad a bőröm és húzódik. Tökéletesen orvosolja a problémát, az ára borsos, de szerintem megéri! Viszont nyáron nem ideális, mert akkor a kombinált bőrömet erősen zsírosítja. Viszont a kiszáradt bőrnek azonnal enyhülést hoz! :) (Így egyébként gazdaságos is, kevés elég belőle, nekem 2-2,5 téli szezont kibír mindennapi használat mellett is. Viszont tudni kell, hogy én nem vattapamacsra kenem, hanem öntök egy kicsit a kezembe, és finoman bekenem vele az arcom. Ezzel vattát és terméket is spórolok.)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. június 12.