Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Orsolya13
15 órán át tartó alapozó, mely nem hagy nyomot, valamint verejték-, pára- és vízálló. Színtartó és nem oxidálódik. Közepestől a teljes súlytalan fedésig építhető; kiegyenlíti a bőrtónust, minimalizálja a pórusok és egyenetlenségek láthatóságát. Matt végeredménnyel, mely kényelmes és hagyja lélegezni a bőrt. Minden bőrtípusra ideális, különösen normál és zsíros bőrre.
Olajmentes. Illatmentes. Nem komedogén. Dermatológiailag tesztelt.
2021.12.23. 16:17
Érdekes, hogy ezt az alapozót nem véleményezik, pedig egy jó alapozó. Sűrű, krémes, MAC 170-es ecsettel vittem fel, szépen fed, tartós, nem ül bele a pórusokba, nem hozza ki a száraz részeket. Nem kell nagyon rá púder. Fogok venni egy világosabb árnyalatot, mert most jelenleg a 2W1 árnyalat van meg, ami akkor jó, ha le vagyok kenve barnítóval.
2019.03.02. 12:39
Már néhány hete használom, és nagyvonalakban elégedett is vagyok vele. Az Estée Lauder Double Wear-jével használom felváltva, így azzal tudom összehasonlítani. Kevésbé szárít és púderes finishű az én bőrömön, mint az EL, a tartóssága is minimálisan rosszabb. Viszont sokkal természetesebb a bőrképem, ami nagyon tetszik. Könnyebb érzetű is, mint a DW, és valóban, egyszerűen nem jelenik meg a ruhán, ha hozzáérek átöltözéskor. :))) Az én kevert bőröm szereti, de a 12-14 órás munkanapokon, ahol kell a tartósság a DW-hez nyúlok inkább.