Cikkamakka
Az INCI lista elején a fényvédő összetevők találhatók.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.27. 22:13 - 2017.03.19. 20:02
Tavalyi new-yorki utazás eredménye ez a termék, tehát elég erőteljes előszereteti értéke van számomra. Ugyanakkor nem is okozott csalódást, nagyon bevált. Nem igazán szeretem az alapozókat, erős fedésű termékeket, a matt finish-t meg aztán főleg nem (mondjuk szerintem 25 felett csak öregít a matt bőr, de ez egyéni vélemény). Amire nekem szükségem van, picit a bőröm tónusának egyenletesebbé tétele, az orcáimon lévő pirosság csökkentése. Na erre ez a termék tökéletes. Könnyedén, szépen eloszlatható, jól belesimul a bőrbe. Először nagyon fénylik, de pár perc után, ahogy a bőr beszívja, inkább bőrfénye van. Maximum a t-vonalon használok egy leheletnyi púdert, de sokszor azt sem. Nem irritál, viszonylag tartós is, bár orrfújásnál jön le belőle.Igen kellemes, könnyed viselet, télen-nyáron. A benne lévő fényvédelem átlagos munkanapon tavasszal, ősszel nekem bőven elég, kb. 3 percet töltök napon. Újra azért nem veszem, mert igyekszem a natúrabb vonalon találni valami hasonló terméket. Ez az én heppem most, a termék kifejezetten jó, ajánlom, ötös.
2014.04.20. 13:36
A legjobb színezett hidratáló, amelyet használtam eddig. Könnyű a bőrön, mégis viszonylag jól fed (a piros ereket jól tompítja), egész nap kellemes érzés viselni, nem okoz irritációt. A szárazabb részeken érdemes kicsit aláhidratálni, a zsíros T-vonalban mattítóval rápúderezni, s egész nap bírja. Jól felvihető és eloszlatható a bőrön. Sikerült a megfelelő árnyalatot kiválasztani, nagyon természetes, napsütötte színt ad az általam kiválasztott árnyalat. Picit sárgásabbat választottam a bőröm színénél, így jól álcázza a pirosságot, tényleg nagyon szép bőrképed ad, mintha alapoztam volna, viszont alapozónál sokkal jobb, könnyebb, kellemesebb. Nem ül meg a ráncokban sem. Összességében nagyon elégedett vagyok vele. Jó lenne, ha itthon is beszerezhető lenne.
2014.01.10. 14:22
Az agyon dicsért termékek sosem hagynak nyugodni, és általában egy idő után az a vége, hogy beszerzem őket. A folytatás pedig elég gyakran az, hogy csalódok persze. Ő egyike a kevés kivételnek. Mármint abban nem kivétel, hogy agyon dicsért és így beszereztem, hanem abban, hogy nem csalódtam benne. Nagyon természetes a bőrön, mégis egész jól fed. Sok színben van, így találtam megfelelőt. A fényvédelmében nem hiszek, szóval alá használok másik fényvédőt, de maga a színezett hidratáló funkció tökéletes. :)
2012.06.12. 05:44
Nem hittem a színezett hidratálókban soha, de egyszer véletlenül nagyon jó áron kínáltak egy ilyet a teszveszen, és kíváncsi lettem, mit tud Madonna sminkese. Nagyon kellemesen csalódtam, el kellett ismernem hogy jogos a hírneve. Az én bőröm soha nem volt problémás, néha kicsit pirosodásra hajlamos, de ez a csodaszer tökéletesre varázsolta a vegyes bőrömet, és egész nap tartott. Nagyon sajnáltam amikor elfogyott, de tízezer körül nem tudom újra venni, úgy tudom hogy csak külföldön beszerezhető. Minden elismerést megérdemel.