„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
HBrigi
Az igénybevett és száraz haj ápolására ajánlott. A bio rózsavíz és a növényi borsófehérje haját természetes módon tisztítja és fontos tápanyagokkal látja el. Ápoló összetevői beépülnek a haj károsodott részeibe és célzottan regenerálják.
2021.02.22. 21:04
Nekem kifejezetten tetszett ez a sampon. Már régóta használok szilikon menteseket, de nem mind volt kifogásolhatatlan. Ez viszont nem lapította le a vékony szálú hajam, nem szárította és szép fénye is volt. Hogy mennyire táplál magában külön azt nem tudom, én mindig használok balzsamot. Nekem tetszett, lehet újra veszem, de a mostani kedvencem a Volumen növelős társa.
2020.02.21. 13:49
Lehet hogy nem pont ilyenem van, de az is rózsaszín flakonba van. Szerintem baromi rossz sampon. Soha nem venném újra, ha 5Ft-ért adnák se. Sok kell belőle, nem tisztít eléggé, és száraz, kifésülhetetlen a hajam.
2019.07.09. 05:38
Nem annyira vészesen rossz, de egyáltalán nem is jó. Nekem nagy gubancokat csinál a hajam alsó részén, és ez valószínűleg azért van mert egyébként iszonyatosan szárít :( a hajtőnél még okés de a száraz, károsult részeken nem segít... Pedig elvileg az lenne a feladata. Természetesen balzsammal használom de néha még ìgy is több percbe telik kifésülni a hajam. Kutathatok tovább a tökéletes sampon után 🥺
2019.03.08. 10:42
Az összetevői alapján választottam ezt a sampont itteni márkaajánlások alapján. Ehhez a típushoz nem volt vélemény, de a többi társához igen ami engem meggyőzött. Nos, megvettem és kipróbáltam most már 3 alkalommal. Meglepetésemre bevált ezért is szerettem volna ide elsőként véleményt írni! :-) Általában a natur samponok kiszárítják a hajam és nagyon nehéz eloszlatni őket, de ez kivétel. Az én hajam és fejbőröm szereti, nagyon szépen tisztít anélkül, hogy kiszárítaná a fejbőrömet. Nagyon örülök, mert az utóbbi 2 samponomat folyékony szappanként kellett felhasználnom, remélem hosszútávon tudom ezt a termékcsaládot használni!
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.