Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Fóka
Utoljára szerkesztve: 2019.03.23. 03:23 - 2019.03.21. 06:40
Imádtam a cc krémüket, de sajnos sötét volt nekem, így a zöld változatot rendeltem meg.Ugyanaz a fekete pumpás tubus, kinyomva világoszöld, eldolgozva már színesedik. Rendesen megijedtem ennél is, hogy túl sötét és pinkes lesz, de egyelőre úgy látom hogy szépen alkalmazkodott.A fedése nem erős (mondjuk keveset is nyomtam), de láthatatlanul ad egy korrekt összképet, illetve félmatt ami tökéletes. A piros hegekre kell korrektor (nem sok, tényleg üti a foltokat!), viszont a vízhiány okozta száraz részeket egyáltalán nem emeli ki, ami nagy könnyebbség. Matt, fizikai fényvédőre vittem fel.2 napos intenzív tesztelés alatt kb 11 órákat volt rajtam és el vagyok ájulva tőle. Nem ma kezdtem, de ez kenterbe vert mindent IS. Kezdve az estée lauder dw-el....semmilyen pórusba, ráncba nem ül be, nem kopik, nem fényesedik, reggeltől estig ott marad ahol lennie kell és mégsem látszik hogy smink van az emberen. Tele van hidratáló és gyulladáscsökkentő cuccokkal, gyönyörűen hozza is. És hát tökéletes a szín :) :) :)
2018.11.02. 12:43
Mintám volt belőle. A színválasztás sajnos nem volt a legjobb (bár ez nem a termék hibája), úgy néztem ki, mint aki beteg. :D Egyébként egész jó fedése van, de nem veri az Aritaumot.
2017.05.10. 17:22
atyaég, életemben nem kentem még a fejemre az arcszínemtől ilyen durván elütő dolgot! mintát kaptam belőle rendeléshez a lilás árnyalatból, gondoltam, egy baráti összejövetel előtt kipróbálom. minimálisan fennakadtam azon, hogy szinte fehér volt kinyomáskor a krém, de gondoltam, hogy nem is baj, legalább megy majd a fehér arcomhoz. felkentem, körülbelül fél perc után elégedetten állapítottam meg, hogy egész szépen és megfelelőre oxidálódott... csak az a baj, hogy tovább oxidálódott, még tovább oxidálódott... nagyjából 3 perc után újra belenéztem a tükörbe és majdnem sikítottam, olyan mű narancsos lett a fejem :D még a narancs hagyján, de sokkal sötétebb volt, mint az arcszínem, kár, hogy nem csináltam képet, ahogy a fakó nyakamon van egy szó szerinti narancs. két csillagot adok neki, mert vicces volt, pénzt nem költöttem rá és amúgy emberi arcszínnel rendelkezőknek biztos jó termék.
Utoljára szerkesztve: 2017.03.09. 12:07 - 2017.03.09. 12:04
Jolse rendelés mellé kaptam egy mintát ebből a termékből, a lilás árnyalatút.Nagyon finom az illata, gyöngyvirág szappanra emlékeztet, szépen terül a bőrön, egységesít is rendesen, szinte olyan, mint egy közepes fedésű alapozó, de a színe az én bőrömhöz abszolút nem illik. Természetes vörös hajam van, szóval én a tipikus világos, szeplős, fakó bőrt képviselem, de ezt a terméket felkenve úgy nézek ki, mintha most jöttem volna ki a szoláriumból, amit nem akarok, ki is akarna úgy kinézni, mint egy narancssárga csirke? A nyakam fehér volt, az arcom szürkés-barnás-narancssárgás. Lemosni is nagyon nehéz, illetve ha az arcom hozzáér valamihez, automatikusan egy kis színt is ott hagyok a pofimról, ami katasztrófális! Ha ezt a terméket megvettem volna teljes kiszerelésben, totál pénzkidobás lett volna, szóval 2 csillag.
2016.04.19. 19:48
Ennél jobb BB krémem még sosem volt. Alig hittem el, hogy illik a bőrömhöz és nem nézek úgy ki, mintha maszk lenne rajtam. Amikor izzadtam nem folyt el, ami kész csoda.
2015.06.19. 19:06
Úristen!!! Mintám volt belőle (rózsaszín) és tökéletesen illet a fehér bőrömhöz, szépen eltakarta, amit kell. Van egy anyajegy a homlokomon és azon is halványított. Ha elfogy a mostani és még találok belőle ebay-en szeretnék egy ilyenbe befektetni.