Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

Lioele Waterdrop Sleeping Pack

2.7
Hozzáadva 2016.04.22.by

anna990

A "Swiss Alpine" kivonatnak köszönhetően felszívódik anélkül, hogy ragacsos érzetet hagyna maga után és védőréteget képez, hogy hidratálja és táplálja a fáradt bőrt. A változatos kozmetikai összetevők rugalmassá és feszessé teszik a bőrt alvás közben.

2018.01.05. 19:31

Sajnos nekem minden Lioele termek ezt csinalja, Kori!:( annyira kar mert nagyon szeretnem ha birnam oket, a secret pore rich balm is AAAHHH isteni de sajnos ugyanezt csinalja:((((

Utoljára szerkesztve: 2018.01.06. 17:21 - 2017.10.25. 18:49

Update:Elkezdtem rendszeresen használni egy másik termékkel egyszerre. Néhány nap után gyulladt kis göbök jelentek meg az arcomon. Aztán leálltam mindkettővel, beletelt egy kis időbe, mire rendbe jött az arcom. Most megint csináltam egy próbát, hogy melyiktől is lehet, és hát kiderült, hogy ettől volt. Sajnálom, mert így csak alkalmanként merek hozzányúlni. -2 csillag2017.10.25.Nagyon furcsa állagú krém. Amikor kinyomom a tubusból olyan, mintha krémes viasz lenne, de az arcomra kenve úgy tűnik, mintha "elolvadna" és vízzé válna. Nem szívódik fel teljesen, az egész arcom csillog tőle reggelig, jól hidratál, de ennyi. Az illata viszont kellemes és a tubusos kiszerelés is tetszik. Sajnos nekem a hidratálás nem elég.

2017.04.20. 19:38

Koreai rendelés mellé kaptam mintát belőle. Rosszat nem csinált, de nekem annyira nem is jött be.. ahhoz képest hogy sleeping pack, olyan mint egy egyszerű krém, annyira nem hidratál mint az elvárható lenne.. nem tetszenek az összetevői sem, viszont az illata nagyon kellemes. Nem fogom megvenni a teljes kiszerelést.