mar
Segít kisimítani a ráncokat és a finom szarkalábakat. Helyreállítja a bőr rugalmasságát, visszaadja az arcbőr üdeségét és fiatalos szépségét. Hatékonyan hidratál és táplál.
Utoljára szerkesztve: 2020.04.12. 16:29 - 2020.04.12. 16:14
Én a krémváltozatát vettem meg. Semmi különleges, illata-állaga egyszerű krém, de semmi hidratáltságot és pluszt nem éreztem a vitamin "golyócskáktól". Enyhén fényes hatás. Elhasználom, de nem fogom újra vásárolni.
2020.02.19. 08:35
Vakvásárlás volt, nem találtam infót az összetételéről. Éppen nem volt C-vitaminos szérumom, így gondoltam, teszek vele egy próbát.Valahol sejtettem, hogy alkoholos lesz, de szerencsére nem okozott problémát. Nem szárított, de hidratáló hatást sem igazán vettem észre. Hidratálókrém alá elment.Akadt néhány halványítani való pigmentfoltom, de napi egyszeri használat mellett nem volt hatással rájuk. (Bár a leírása szerint nem is ez a funkciója.)A szemcsék szerencsére csak dísznek vannak benne, nem jutottak be a pumpába.