Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
e.m.e.s.e
Esti méregtelenítő krémes arclemosó (és maszk) egy meglepő csavarral: rendkívül okosan negatívan töltött elektrogélt tartalmaz, mely a bőr számára káros, pozitív töltésű mérgeket hipp-hopp eltávolítja. Geránium, zsálya, rozmaring és kamilla gondoskodik az illatról.
2020.05.19. 21:25
Nincs egyszeru dolgom az arcborommel. Vizhianyos, pattanasos (szerencsere a bha es a retinol csodat tett eteren), extra erzekeny es durvan rancosodo. Ezt a markat nem ismertem, egy kis mintat kaptam ebbol a termekukbol. Nem is lemosokent (annak nem is ajanlanam) hanem maszkkent raktam fel egymas utani ket nap. Annyira latvanyosan jobb lett az osszkepe az arcomnak es olyan pihe puha lett, h azonnal meg kellett rendelnem. Kapasbol a trio pakkot rendeltem a c vitaminos maszkkal es a hidrataloval. Sok PC, Deciem termeket probaltam mar, de ilyet meg egyiktol sem tapasztaltam, plane nem 2 nap utan. Feltöltötte a rancaimat, udeve es extra puhava tette az arcboromet. Abszolut kedvenc markam lett a Lixirskin!
2019.03.26. 19:47
Nem tudok kiigazodni ezen a krémen. Lehet túl sokat vártam, de a negatív töltésű elektorgél miatt gondoltam a szokásosnál is extrán tiszta lesz az arcbőröm, de mind a sminkeltávolításhoz, mind pedig esti arctisztítónak túl gyenge, mindennapos használathoz viszont túl sok, szóval egy habzó arctisztító mellett használom heti kétszer.
2018.12.01. 18:37
Szépen eltávolítja a sminket, tisztítja az arcot, nem irritálja a szemet egy szóval a tökéletes arclemosó (esti). Illata a gyerekkoromat idézi.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!