Love Beauty and Planet

Ár:   1790 Ft   Kategória:   Hajápolók
Kiszerelés:   400 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   DM, Rossmann   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: wishes, az összetevőket feltöltötte: valeriaborka, Módosítva: 2021. február 12.

Kiszerelés:   400 ml
Lelőhely:   DM, Rossmann
Kategória:   Hajápolók

2020-ban megújult összetétel!

"A lágyan hidratáló Love Beauty and Planet blooming colour hajbalzsam kifejezetten festett hajra való. Hajadat pont olyan puhává és ragyogóan szép fényűvé teszi, amilyenre vágytál, a finom rózsaillatot pedig hosszú ideig élvezheted."

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Jndr

Bőrtípus:  -
2022. június 5.

A kedvenc balzsamom! Az illata akár napokig is megmarad és a hajam nagyon selymes tőle!

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. június 5.

Litta

2022. március 17.

A Garnier Hair Food után váltottam erre, és egyelőre elégedett vagyok vele. Bár tényleg erős az illata, de nekem kifejezetten tetszik, én azt szeretem, ha sokáig érzem utána a hajamban. Nos, erre nincs gond, még a következő mosás napján (heti 1x mosok hajat) is enyhén lehet érezni. Festett hajam van, de nem vettem észre, hogy emiatt jobban tartaná a színét. A hajam könnyen fésülhetű, puha és selymes lesz tőle, de ezzel a Hair Food esetében sem volt gond. Ami miatt viszont mégis a falnak tudnék menni tőle: mégis ki volt az a barom, aki kitalálta, hogy ezt a marha sűrű, krém állagú cuccot egy kinyomós flakonba kell tenni?! Azon az ici-pici lyukon nem is próbálom meg kinyomni, mert lehetetlen küldetés. De még ha lecsavarom a kupakját is, akkor is úgy kell kiimádkozni belőle, nyomni, rázogatni, ami vizes kézzel nem annyira egyszerű. Mégis miért nem lehetett tégelyes kiszerelést csinálni neki??? Még háromnegyedig van, de már előre félek, hogy mi lesz, ha már csal egy kevés lesz az alján... Csakis emiatt kap 4 csillagot, mert amúgy a hatásával elégedett vagyok, de a használata eléggé körülményes.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. március 17.

Zindi

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2021. május 29.

Igazából egy balzsamot kerestem amivel hígíthatom a hajszínezőmet, ez meg akciós volt szóval gondoltam sok van benne, olcsó, jó lesz. Otthon vettem észre hogy festett hajra van, szóval gondoltam kipróbálom akkor rendesen is, és nekem nagyon bevált. Az illata nem nagyon marad meg de nagyon szép puha lesz tőle a hajam.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. május 29.

nikolett93

Bőrtípus: Zsíros
2021. március 15.

Amennyiben valaki a hajvégápoló, puhító, selymesítő, könnyebben kezelhető stb. dolgokat várja egy balzsamtól, az ne ezt válassza. Azon túl, hogy sokáig jó illatú marad a hajam, egyáltalán nem csinál semmit. Viszont én az illata miatt vettem meg, szóval ha nem találok jobb haj illatosító terméket, lehet újra veszem. Én egyébként sem szoktam balzsamot használni. Bár egy pár száz foristos balzsam is tudja a dolgát, valamit ez is produkálhatna ennyi pénzért.

Update:
Utólag mégsem vettem újra, szerintem többet árt, mint használ. Az illat miatt inkább beszerzek egy hajpermetet. Fodrásznál jártam és néhány szóváltás után kiderült, hogy a rossz minőségű balzsamtól nehezen kifésülhető a hajam. Levonok egy csillagot.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. március 15.

Update:

Puffancs007

Bőrprobléma: Bőröregedés
2021. január 27.

Barátomtól kaptam ajándékba, magamtól nem nagyon vettem volna meg (az ilyen vegán cuccok sosem jöttek be nekem), de ebben kellemeset csalódtam; az egyik kedvenc hajbalzsamom lett! Puha és fényes tőle a hajam, és az illata! Csodálatos, akár napokig is kitart!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. január 27.

NeliaA

Bőrtípus:  -
2020. november 4.

Nagyon szeretem az illatát, ugyanennek a márkának a samponjával használva fényes és szép esésű lesz tőle a hajam.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2020. november 4.

Agnes91P

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2020. szeptember 9.

Ezt a balzsamot kétszer újra vettem....kizárólag az illata miatt, ami valami mesés, finom, nőies rózsaillat, még a harmadik napon is éreztem. Imádtam, ahogy megmozdítottam a fejem, vagy úgy fújt a szél, és megéreztem az illatát. A lelkemnek jólesett, a hajamnak be kell vallanom, annyira nem. Sokkal kevésbé jöttek szét hajmosás közben a gubancok, sokat kellett rátennem, hogy egyáltalán valamit hasson, a flakon vége felé pedig kész tortúra lett a termék kinyerése, olyan nehezen tudtam kinyomkodni a maradékot. Ha már ilyen sűrű, azt hinné az ember, hogy jobban ápol. Azért a samponjánál jobb, az egyszerűen egy katasztrófa. Szóval a világ legfinomabb illata ide vagy oda, nem hiszem, hogy még egyszer venni fogok :P

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. szeptember 9.

szilinora

2020. július 17.

Már vagy 8 alkalommal újra vettem, nagyon szeretem. A testvajat is használom, így összhangban van az illat. Nem festem a hajam, de ezt használom, mert jót tesz neki, nagyon fényes és egészséges kinézetű tőle a hajam, ritkábban kell vágatni.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. július 17.

vrgdo1991

2020. február 2.

Imádtam, viszont elértem arra a szintre hogy le kell pontozzam. Hozzá való samponnal maga a katasztrófa lett a hajam,más samponnal használva pedig kezelhetetlenül szállt a hajam tőle. Hatalmas csalódás.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. február 2.

SzofiB90

2019. szeptember 15.

Tetszik! Nem kell belőle sok, valószínű a hosszú hajamra elég lesz fél évig is. Az illatát néha napok után is érzem a hajamon, aminek nagyon örülök. Selymes és puha lesz tőle a hajam. Az ára húzós, viszont ha úgy nézzük mekkora kiszerelés egy jó darabig nem kell költeni balzsamra..

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. szeptember 15.

Hidratálók: Lactic Acid
Kémiai hámlasztók: Lactic Acid

Cetyl és stearyl zsíralkoholok keveréke. Zsíralkohol, melyet emulgeálószerként, bőrpuhító (emollient) és sűrítőanyagként (konzisztencia növelő) használnak a kozmetikumokban. A zsíralkoholoknak ellentétben a „normális” alkoholokkal (pl. ethylalcohol) nincs szarító és irritáló hatása a bőrre.

Sárgás, viaszszerű anyag, mely docosyltrimethylammonium chloride vagy BTAC-228 néven is ismert. Elsősorban hajápoló termékekben találkozhatunk vele, ahol elektromos töltődést megakadályozó anyagként, hajkondícionálóként és tartósítószerként funkcionál. 0.1%-nál kisebb mennyiségben használt. Nagyobb koncentrációban erősen irritáló. Forrás: truthinaging

Kókuszolaj, melyet emollient anyagként használnak a kozmetikumokban. Viszonylag magas a komedogén indexe (5-ből 4-es), így a pattanásokra hajlamos bőrűeknek érdemes kerülni.

Rózsa kivonat. A CosIng szerint ez egy maszkoló (nem kívánt íz, illat semlegesítése), tonizáló összetevő. In vitro (azaz kémcsőben végzett) tanulmány szerint  a rózsa kivonatnak anitoxidáns hatása is van.

Napraforgómagolajból kivont el nem szappanosítható lipidek. Az ún. el nem szappanosítható lipidek olyan a növényi zsírokban természetesen jelen lévő anyagok, és melyek bőrápoló tulajdonságaik miatt kerülnek felhasználásra a bőrtápláló termékekben. A napraforgóolajal megegyező tulajdonságai vannak.

Sűrűség szabályozó anyag, oldószer. Parfümök, haj- és bőrápló termékek gyarkori összetevője.

Tejsav, mely előállítható a tejből, bár a kozmetikumokban leginkább mesterségesen előállított verziót használnak. Az AHA-savak csoportjába tartozik, a bőr legfelső rétegére hámlasztó hatása van. Mint kémiai hámlasztó, a glikolsav után a második legtöbbet kutatott AHA, annál valamivel gyengédebb és valamivel nagyobb molekulaméretű összetevő. Hámlasztó tulajdonsága mellett a tejsav remek hidratáló is.

A benzoesav nátrium sója, melyet tartósítószerként használnak. Főleg gombák ellen hat. Önmagában viszonylag gyenge a baktériumok elleni hatása, így szinte mindig más tartósítószerekkel kombinálva (pl. Potassium Sorbate) használják.

Elsősorban illatanyag-adalék, másodsorban a UV szűrő összetevő. Színtelen vagy enyhén rózsaszínes, szagtalan, vízben enyhén oldódó vegyület. Leggyakrabban parfümökben találkozhatunk az összetevővel. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Levendulából kivont illatosító anyag, a levendulaolaj egyik fő összetevője. Potenciális bőrirritáló és allergén a levegővel érintkezve, egy 2004-es kutatás szerint pedig sejtmérgező hatású lehet, bár nincs olyan tanulmány, ami in vivo (emberen végzett kísérlet) is megerősítené ezt. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.