Szereted böngészni a kozmetikumok összetevőlistáját? Az INCI 1%-os szabályáról tudnod kell!
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Bojca
Ez a hidratáló krém ideális a pengétől megviselt bőr megnyugtatására, hála a benne lévő aloe verának és levendulaméz-víznek. A méz fertőtleníti, az aloe vera és a levendulavíz pedig nyugtatja a bőrt. Ezeket hatékonyan segíti a nagy büdöske (bársonyvirág) pirosságcsökkentő ereje. Friss búzafűlevet is adtak hozzá, melynek antioxidáns tartalma megvédi a bőrt a sérüléstől. A mandarin és a szantálfa illóolajai mindezt mély és frissítő illattal egészítik ki.
2024.06.23. 13:51
Hu ez volt az első termék, amit visszavittem a Lushba.. pár nap után avas szaga volt.
2020.03.06. 10:44
Telente szoktam használni, egészen idáig jól működött, azonban mintha tavaly decemberben változott volna az összetétel vagy csak rosszul keverték ki, de konkrétan mintha lemarta volna az arcomat. Másfél hétig próbálkoztam vele, hisz régebben használtam és akkor jó volt...de már nem az igazi :(
2017.06.10. 21:20
Mintát kaptam belőle, hogy borotválkozás után kipróbálhassam. Az irritációt csökkentette, nagyon jól nyugtatta a bőrt de sajnos nagyon zsírosítja az arcbőrt, így nem fogom megvenni a rendes kiszerelést.
2017.04.05. 11:13
Nekem sajnos nagyon zsírosítja a bőrömet, pedig a leírás alapján ez illene leginkább a bőrtípusomhoz (normál, de inkább száraz és érzékeny) és az eladók is egyetértettek a választásommal. Éjszakai arckrémnek el fogom használni, de nappalra még az én mindig szomjas bőrömre is sok. Az illatát inkább nem minősíteném, ez sok minden, de nem mandarinfagyi.
2015.05.10. 11:24
Kb egy hónapja használom, először nem akartam meg venni , mert elég drága. Aztán csalodott voltam, mert kb félig van töltve a tartály. Viszont most. hogy már egy ideje használom, biztos, hogy ilyet veszek legközelebb is, sőt a párom is vett magának. Nagyon jól hidratál, finom illata van, egyenletesé teszi bőröm, szépen összehúzza a pórusaim. És meglepően keveset kell használnom belőle (nagy ecsettel szoktam feltenni, minden reggel smink előtt.) Igaz, hogy nem olcsó, de legalább természetes, környezetvédő és fair trade és használ. :)
2014.04.23. 17:39
Közel 1 hónapja használom, nappali krémnek. Azért rá esett a választásom, mert elég összetett bőröm van (zsíros, vízhiányos megspékelve néhány pattanással és aknéval is) és ez tűnt számomra a legmegfelelőbbnek. Az állaga inkább vizes, könnyen beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet (kivéve, ha túl sokat viszünk fel egyszerre). Pattanást nem okoz.A hidratáló képessége önmagában nekem kevés, ezért estére 'nehezebb' krémet használok.Összességében egy átlagos arckrémnek mondanám, nem tud semmi különlegeset, de legalább természetes összetevői vannak és a bőröm is elviseli.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.
A Bioderma Sensibio H2O micellás víz 30. évfordulójának megünneplésére egy exkluzív, limitált kiadású terméket alkottak meg, amely már itthon is elérhető.