Hidratáló arcápolók a ragyogó bőrért
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.
emeseee6
Ez a fehérjedús hajkrém a benne lévő rengeteg lenmaggélnek és melasznak köszönhetően hidratálja és definiálja a fürtöket.
Utoljára szerkesztve: 2024.07.16. 09:28 - 2024.07.16. 09:26
Édesanyám természetes göndör (talán 3b), neki vettem ajándékba és imádja, több tubussal elhasznált. Nagyon testes, kevés is elég belőle, az illata pedig egészen elképesztő. Az én hajam sajnos nagyon össze-vissza, alul és a babahajak esetében hullámos, amúgy egyenes. Egy jó cgm rutinnal meg kellene próbálkoznom, de ez a krém a fürtöket nálam is szépen tartja. Én dyson-os hajdöndörítés előtt szoktam használni. Segít megtartani a fürtöket. Amit észrevettem és nagyon mókás: ha ezt használom göndörítés előtt, hiába lesz vizes a hajam (pl. Balaton, medence), szépen visszagöndörödik mindenhol.Ami fontos, hogy tényleg nedves hajra kerüljön.:) Nekem ki kell még ismernem a hajam, de ezt a terméket bátran ajánlom.
2024.02.22. 16:00
A hajam a göndör és a hullámos között van. Nekem nagyon bevált. Használata után sokkal loknisabb lettem, rendezettebek a fürtjeim. Kicsit drág,a de nagyon hosszú időre elég mert nem kell belőle sokat használni. A hajam minden részére rakok, kivéve fejtető. Ápol és közben nem lesz zsíros a hajam. Hajmosás után, nedves hajon használom a lush-os super milk után.
2024.01.29. 19:53
Nem olyan rég ismertem meg a terméket, és azonnal nagy kedvencem lett. Hullámos a hajam, és ezt használva sokkal loknisabb lesz. Hajmosás után, és frissítéshez is használom. Mindkettőre a leginkább bevált termék. Próbálkoztam sokféle göndörítő krémmel, de ez legyőzte az összeset. Már csak ezt használom.
2023.11.16. 14:36
Imádom! Tökéletesen hangsúlyossá varázsolja a göndör tincseket, illetve szépen definiálja a loknikat. Az illata szuper, állagra egy nehéz krémnek tűnnhet, de nem kell belőle sokat használni. Én törülközőszáraz hajra használom, és kb egy borsónyit nyomkodok a hajamba. Én inkább a tartás végett használom, arra egyébként a legjobb amit valaha használtam; nem szöszösödik vagy zsírosodik tőle a hajam. Az ára elsőre egy kicsiit soknak tűnhet, de sokáig elég és nekem tényleg edddig ez az egyetlen termék, ami bevált fixálásra :) A boltban lehet mintát kérni, így biztos lehet mindenki, hogy megéri befektetni egy nagyobb összeget ebbe a termékbe
2022.12.27. 11:47
Az én vékonyszálú, szőkített, göndör hajammal csodát tesz. A Covid előtt sokat egyenesítettem, ezért már inkább csak hullámos volt, viszont mióta nem kínzom a hajam, kezdett magára találni. Arra rájöttem, hogy inkább a fehérje tartalmú ápolók válnak be, ezért tettem vele egy próbát. Vizes hajra teszek belőle egy keveset és kb. egy hónap alatt csigás göndörséget tudtam vele elérni (habozással kiegészítve). Nehéz krémnek tűnik de szépen beissza a haj, nem nehezül el, és nem lesz ragacsos a végeredmény. Állandó hajápoló termékem lett.
2022.04.07. 20:26
Ajandekba kaptam, nem rossz, de nem vennem meg, mert nem tartom effektivnek.
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.