Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

4.2
Hozzáadva 2021.06.30.by

puszedli85

240 g

Különlegesen érzékeny bőrűek számára készült bőrápoló termék, kamilla, zabtej, rózsaszirom és levendula kivonatokkal.

2025.03.19. 20:30

Szeretem. Jól hidratál nagyon. Kellemes állag, gyorsan beszívódik.

2025.02.23. 18:33

A valaha volt egyik legjobb testápoló/kézkrém! Nagyon zsíros, testes krém, én emiatt éjszakára használom. A kezem minden télen ekcémás, száraz, cserepes, pedig szoktam kenni. Idén úgy tűnik, sikerült megúszni, én ennek a krémnek tudom be. Vastagon bekenem éjszakára, és másnap reggelre eltűnnek a piros foltok, hámlások.

2022.01.02. 20:33

Nekem száraz bőrre és a kiszáradt kezemre szépen működik. Nyilván nem egy csodaszer, de nem marja a kezem és kellemes illata van.Az ára, az valóban borsos.

2021.12.12. 18:58

Vásárlás mellé kaptam belőle egy kis tégelykével. Jó-jó, megfelelően hidratálja a száraz bőrömet (nyaranta is kénytelen vagyok minden zuhanyzás után testápolózni), de ezt a hatást harmadannyiba kerülő, szép összetevőlistával bíró társai is képesek hozni, emiatt maximum nagyon leárazva venném meg. Halványsárga színű, erőteljes és szokatlan illattú, sűrű, de könnyen kenhető krém, a bőröm pikk-pakk beszívta.

2021.12.09. 18:43

Nagyon száraz a bőröm, ezt ajánlották az üzletben, meggyőztek azzal, hogy akár még ekcémás bőrön is segít. Éjszakára bekentem a kezem, már akkor is csípett kicsit, de gondoltam, csak túlzottan ki van száradva. Reggelre be is pirosodott a kézfejem tőle a csípő érzés csak lassan múlt el. Nagyon nehezen szívodott be, ráadásul az illata is gyógyszerre emlékeztet. Csalódás.

Utoljára szerkesztve: 2021.09.04. 10:23 - 2021.09.04. 10:15

Kis, tégelyes mintát kaptam belőle, ami mindennapi használattal is kitartott jó ideig. Nekem nagyon sokat segített, pedig nem voltak felé hatalmas elvárásaim, utolsó próbálkozásként jutott eszembe a sok kence után, amit az ekcémás kezeimre kentem, hogy ezt még meg se bontottam, talán valamennyire jó lesz... Különböző okok miatt mindkét kézfejem, az ujjaim is tele voltak ekcémás hólyagokkal, sebekkel, hámló részekkel. Kentem már rá drogériás kézkrémtől a natúr növényi olajokon át a patikai kenőcsig mindent, ami volt otthon. Végül maradt a szteroidos krém, ami viszont szétszárította a bőrömet, a hólyagok barnára keményedtek. És ez a kis krém rengeteget segített! Pár nap alatt begyógyította a berepedezett, megkeményedett bőrömet, javított a szárazságon. Nem hagyott nehéz vagy zavaró érzetet maga után, csak egy picike zsírosságot, de szépen, lassan az is beszívódott. A legnagyobb részét már felkenéskor beitta a bőröm. Nem okozott semmiféle irritációt. Nem olyan testes, mint pl. a Helping Hands, szintén a Lushtól, de nekem jobban bevált, mint az, annak ellenére, hogy azt ajánlják inkább igénybevett kezekre. Az illatát szerettem, gyógynövényes, nem tolakodó.Hálával gondolok a kedves eladóra, aki ezt adta ajándékba.