Nagyító alatt: Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic szérum
Mentolos, sokoldalú pakolás az üde bőrért. Gyengéd, mégis hatásos összevetői közt megtalálod a mézet és a kaolint is. A könnyedén felvihető pakolás ezen felül tartalmaz még serkentő borsmentaolajat, gondoskodó bársonyvirágolajat és klorofilt, valamint aduki- és ligetszépemagot, hogy a leöblítés után is tartós maradjon a hatás. Az ásványi anyagokban gazdag kaolin ápolja, a méz fertőtleníti a bőrt; a gondosan adagolt borsmentaolaj serkenti a vér áramlását, amitől bőröd ragyogóan friss lesz.
2025.03.19. 10:02
Jót tett a bőrömnek, de nem különlegesen. Néha néha újrahasználnám de nem lettem a folyamatos használója.
2024.05.09. 12:18
Évek óta újravevős termék! Picit szárít, utána kell egy jó kis hidratáló, de nagyon szépen tisztít, nyugtat és táplálja a bőrt. Heti egyszer használom, akkor is ha nincs is nagyobb gond a bőrképemmel.
2024.02.11. 15:54
Szeretem a frissítő hatását és tudom, hogy jó összetevőkből áll. Akkor nagyon jól jön, amikor viszketnek a pattanások, mert ez lehűti. Sajnos elég drága.
2022.12.10. 10:28
Egyetlen maszk ami segít a pattanásaimon. Azt vettem észre, hogy az öntartósító változat már kevésbé hatásos rajtam.
2022.09.12. 22:00
Ajánlásra vásároltam, mert jókat hallottam róla. Sajnos az én problémás bőrömre nem volt hatással, viszont nem egy olcsó termék. Elhasználtam, de nem venném újra, nem győzött meg.
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.