ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Tagetes Erecta Flower Oil

Funkciók:

Illatanyag

EWG Kockázat:

(nincs adat)

EWG Adat:

(nincs adat)

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A bársonyvirág (ismertebb névén a büdöske) virágából nyert illóolaj, melyet a kozmetikumokban CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatosításra illetve szagokat, ízeket semlegesítő hatása miatt használnak a kozmetikumokban. Paula Begoun szerint a bőrön alkalmazva allergiát (contact dermatitis) okozhat az arra hajlamosaknál.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.