Tusfürdők

Hozzáadva 2021.03.09.by

szeliger

100 g

Szezonalis termék.

A gesztenye a vírusölő és gyulladáscsillapító hatásának köszönhetően neked és a bőrödnek is igazi csemege, ráadásul finom ünnepi illata van. A tél igencsak megviselheti a bőrt, ezzel a zabtejes tusfürdővel búcsút inthetsz a viszkető és fájó érzésnek.

2021.09.24. 17:09

Lush tusiktól megszokott hogy szárít? :O Ó hát nekem az az igazi extra vékony hófehér bőröm van ami mindig egy kicsit száraz de soha nem volt problémám még ezzel. Ahogy azt is megcáfolom hogy általános hogy mindenhova kerül belőle a fürdőben. Sűrű állaga van, kevés kell belőle és nem fog mindenhova csöpögni. Az illata maga az ősz, tele van mélységgel, ugyanakkor van benne valami édes játékosság is. Nagyon szeretem.

2021.03.19. 20:12

Nagyon finom fűszeres illata van, kissé szárítja a bőröm, de ez a lush tusiktól megszokott. Valóban fröcsög és tele van a csempe.😂

Utoljára szerkesztve: 2021.03.11. 06:08 - 2021.03.01. 20:35

A sárga tusfürdő állaga olyan, mint egy sűrűbb sütőtök krémlevesé. Bárhogy igyekszem is, valahogy mindig kerül belőle a csempére vagy a zuhanyfalra, pedig a tenyerembe nyomom. Az élénksárga folt azonban ott virít valahol még a fürdés után. Az illat érdekes: kesernyés és édeskés is egyben és mintha még pici bors is került volna bele. Kifejezetten pikáns, bár szerintem távol áll a sült gesztenyétől. Fürdés közben a bőr is szép sárga lesz, kevés habot képez csak, a bőrnek azonban nagyon kellemes érzés. Tisztának és frissnek éreztem a bőrömet utána és semmi húzódó, száraz érzést nem tapasztaltam, ami nagyon ritka nálam a tusfürdők esetében. Az ára, na az félelmetes, nem is veszem újra.