Ezt a terméket már nem gyártják!

Lush

Ár:   5490 Ft   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   5 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Lush márkaboltok, online   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: Yndre, Módosítva: 2017. május 2.

Kiszerelés:   5 g
Lelőhely:   Lush márkaboltok, online
Kategória:   Sminkek szemre

A szemnek 3 területe van: a szemhéj, a szemgödör-ránc és a szemöldökcsont alatti rész. A szemhéj kifestéséhez tegyél egy festékpöttyöt a szemhéj közepére és oszlasd el.  A szemgödör-ránc kifestéséhez tegyél egy festékpöttyöt a szem külső sarkába, a ránc közelébe és finoman oszlasd el, befelé haladva.  A szemöldökcsont alatti területet úgy színezheted, hogy egy festékpöttyöt teszel közvetlenül a csont alá és eloszlatod.

6 féle színben kapható

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

MsKors

2016. július 12.

Imádom! Két árnyalat van meg, de nem tudom a nevüket. Egy bronzos-barnás és egy barack szerű, bár a barnás szerintem rúzs, mert más az applikátora, a barackos pedig tus lenne eredetileg. Nagyon szépen kombinálhatóak, a barack szokott lenni az alapom de van, hogy csak azzal kenekedek - úgy is tökéletes nappali smink lesz belőle. Tetszenek az összetevői, hogy könnyen használhatóak és, hogy tökéletesen működnek, nem csíkozódnak.
Egyedül az árukkal van problémám, viszont ez kiküszöbölhető a leárazásokkor. :)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. július 12.

Egyedül az árukkal van problémám, viszont ez kiküszöbölhető a leárazásokkor. :)

gumibogyo11

Bőrprobléma: Bőröregedés
2016. május 23.

Nekem az Intuitív szinu elenk zold van meg, eleg gyakran szoktam hasznalni. Szeretem mert eleg kulonleges szin, es a zold szemhez sztem jol mutat. Az utobbi idoben leszoktam rola, mert elegge kifogyott az uvegcse es az aljarol mar nem tudtam osszeszedni a szint az applikatorral. Mikor ezt elpanaszoltam a boltban adtak hozza egy hosszabb applikatort amit a boltba adnak kiprobalasra azzal ujra tokeletes. Arban nem tartom annyira jonak - ezert is csak 4es, mert szeretek jatszani a szinekkel, de nem tudnek megengedni sokkal tobb szint, esetleg egy tusra beruhazok majd.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. május 23.

gothmarypoppins

2015. január 17.

Elég szkeptikus voltam, az ár-érték arány nem tűnt túl jónak. Ajándékba kaptam, a "Kifinomult" rózsaszínes-bézses csillogó árnyalatot, egy párás napot simán bírt, a kontaktlencsét nem bántotta, ráncokba nem ült bele. Annyira megszerettem, hogy nyaralni is őt viszem. <3

Up: Töretlen a szerelem, kb. heti négy nap őt használom, és a negyede fogyott el, augusztus óta. Tegnap FÉLÁRON <3 megvettem az ezüstös "Összpontosítás" árnyalatot is, akit eddig az ára rettentett el, ajanlom, most vegyen! Még egy mohazöld és egy királykék volt leárazva.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. január 17.

horvathm

2013. január 2.

Még Norvégiában vettem egy Passionate színt (gyönyörű rózsaszínes egyedi árnyalat), ami szemre és szájra egyaránt használható. Én szájon próbáltam eddig, de alig bírtam levakarni, nagyon tartós volt:D

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. január 2.

Carmenessque

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2012. december 5.

Szépek a színek, tetszik az elképzelés is, de nem valami tartós sajnos. Legalábbis az én fedett szemhéjamon nem bír többet fél-1 óránál, hamar csíkozódik. Kár érte :/ Viszont kevésbé problémás szemhéjon működhet.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. december 5.

Hidratálók: Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil

Rózsa kivonat. A CosIng szerint ez egy maszkoló (nem kívánt íz, illat semlegesítése), tonizáló összetevő. In vitro (azaz kémcsőben végzett) tanulmány szerint  a rózsa kivonatnak anitoxidáns hatása is van.

Kis mennyiségben sürítő, átlátszatlanná tevő segédanyag, nagyobb mennyiségben pedig fizikai fényvédő.  A titanium dioxide mind az UVA mind az UVB sugarak ellen védelmet nyújt. Megfelelő védelmet biztosít a 290-350 nm hullámhosszú UV sugarak ellen, míg némi, de nem elégséges védelmet biztosít a 350-400 nm hullámhosszú sugarak ellen. Az egyik legsatbilabb és legbiztonásgosabb fényvédő összetevő. Kis hátránya, hogy "kozmetikailag" nem kellően elegáns, és hajlamos fehéres réteget hagyni a bőrön, amit nanomérte használatával lehet nagyban javítani. Lásd még Titanium Dioxid (Nano).  (forrás)

Glycerin h 0 0

Az édes mandula olaja. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrpuhító, emollient anyagként használt összetevő. A Dermaxime honlapja szerint a mandulaolaj könnyen a bőrbe szívódó, finom textúrájú olaj, amely puha és selymesen finom érzetet hagy maga után a bőrön.

Jojobaolaj. Természetes növényi olaj, melynek a szerkezete nagyon hasonló az ember által termelt faggyúhoz (sebum). Kiváló összetevő a pattanásokra hajlamos bőr számára, mert képes csökkenteni a faggyútermelést az aknekezelésektől kiszárított bőrben (sokszor a túlszárítás nagyobb faggyútermelésre ösztönzi a bőrt). A jojobaolaj kiváló tisztító, lemosó összetevő is, ugyanis feloldja a fölösleges faggyút, és ezáltal vízzel lemoshatóvá teszi azt. Mind a zsíros, mind a száraz bőr számára remek emollient és hidratáló anyag. A fenti tulajdonságain túl Leslie Baumann a Cosmetic Dermatology című könyvében azt írja, hogy a jojobaolaj gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik. További információ a jojobaolajról itt.

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.

Sztearinsav. Zsírsav, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, emulzió stabilizáló és felületaktív anyagként használnak.

Cetyl és stearyl zsíralkoholok keveréke. Zsíralkohol, melyet emulgeálószerként, bőrpuhító (emollient) és sűrítőanyagként (konzisztencia növelő) használnak a kozmetikumokban. A zsíralkoholoknak ellentétben a „normális” alkoholokkal (pl. ethylalcohol) nincs szarító és irritáló hatása a bőrre.

Erősen lúgos (ph 10) ph szabályozó.

Más néven tartrazin. Szintetikus sárga színezék, melyet más színanyagokkal együtt is hasznának speciális színek eléréséhez. A tiszta tartrazinnak nincs ismert mellékhatása, kivéve azoknál az embereknél, akik szalicil-érzékenyek (aszpirin, bogyók, gyümölcsök); ezekben az esetekben intoleranciás tüneteket okozhat.

Methylparaben i I ta I par 0 0

Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.

Tartósítószerként használt parabén. Részletesebb infó a parabénekről a FutureDermen.