MAC

Ár:   7080 Ft   Kategória:   Sminkek szájra
Kiszerelés:   4,8 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Douglas, szaküzletek, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: wishes, Módosítva: 2022. március 24.

Kiszerelés:   4,8 g
Lelőhely:   Douglas, szaküzletek, online
Kategória:   Sminkek szájra

• magában, vagy más termékkel is viselhető
  • egyszerű felvitel, és hosszantartó hatás
  • maximális ragyogást nyújt ajkainak
  • hidratálja és lágyítja az ajkakat
  • kellemes, krémes textúra

26 árnyalatban kapható

VÁSÁROLD MEG

Ár: 2500 Ft , Eladó: Jubell
Állapot: 2x próbált, Helyszín: Budapest, fizetés: --
Ár: 4000 Ft , Eladó: RuzsnyomNiki
Állapot: 2x próbált, Helyszín: Komárom, fizetés: Fizetés előre utalással, postázás/Foxpost/Packeta

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

ThEster17

2023. január 11.

Ezt a terméket akkor vettem, amikor kezdtem ráunni a matt rúzs matt szájfény őrületre, és rájöttem, hogy nekem a hidratáltság érzése fontosabb nap közben, mint a tökéletesen megrajzolt szexi matt ajkak. Ez a termék viszont nem hidratáltság érzetet nyújt, mert nagyon ragadós, és ha még keveset is rakok fel, úgy érzem hogy elnehezít. A MAC-nek vannak sokkal jobb ajaktermékei, és mindent elmond, hogy mióta megvettem 2019-ben, azóta a fele sem fogyott el. Nagyon rég nem nyúltam érte, és bár nem szeretek elhasználatlanul kidobni terméket, sajnos ennek mostmár tényleg mennie kell. lelkiismeret furdalás ide vagy oda.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. január 11.

Fehereszti

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2022. február 28.

Tényleg fantasztikus! A love child árnyalat van meg, ez egy gyönyörű és különleges lilás szín aranyszerű csillámokkal. Legszebb szájfényem jelenleg, imádom. Nagyon tartós, a finishe álomszép. Drága ugyan, de tartós, szuper az applikátora, árnyalatai kb tökéletesek. Nekem ez és az ABH szájfényem a csúcs, még a Fenty Gloss Bomb van kinézve, de ezek abszolút a legjobbak a piacon számomra.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. február 28.

audreycoca

2022. január 21.

Első termékem a márkától, és óriási csalódás nekem. Spite árnyalatban rendeltem, és a képek alapján világosabb árnyalatúnak gondoltam, de ez pont olyan sötétbarna, ami nekem nem áll jól. A szagát utálom, kifejezetten büdös. Fényesen csillog, ez mondjuk tetszik, de borzasztóan ragacsos, kellemetlen érzés viselni. Igazából semennyire nem tartós, bármihez ér rátapad. Szóval ez most pénzkidobás volt, fele ennyiért sokkal jobb szájfényeket lehet venni drogériákban.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. január 21.

vozardomi

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2022. január 11.

Szeretem. "Keményebb" állagú szájfény, mikor felkenem sem akar összevissza folyni az ajkaimon, tartós is, nem ragadós, pigmentált. A Candy box árnyalatot használom. Az ára miatt levonnék egy pontot, mert azért annyival nem tud többet, mint egy olcsóbb, de miniben is lehet kapni a Douglasban, és a mini verzió ára már annyira nem vészes, plusz elhasználható is a mennyiség:)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. január 11.

RuzsnyomNiki

2021. február 21.

Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. A legfényesebb, legpigmentáltabb és legtartósabb szájfényem. Pedig próbáltam Fenty, Huda, Colourpop, NYX szájfényeket, csak hogy említsek párat a sokak által kedvelt márkák közül. Tény, hogy ragad, így nem fogja mindenki szeretni, de nekem ezzel semmi bajom. Pláne hogy cserébe szuper tartósság, extra csillogás és fény társul hozzá. 2 árnyalatom van eddig, de biztos hogy veszek még belőle.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. február 21.

orchidea8627

Bőrtípus: Zsíros
2020. augusztus 23.

2012. október 29: Színtől eltérően némelyik jobban ragad, de ilyen hihetetlenül pigmentált és fényes szájfényekkel ritkán lehet találkozni.
Ez a mértékű ragacsosság nem zavar, cserébe tartós és sokáig fényes.

2020. augusztus 23: Azóta is a legfényesebb és legtartósabb szájfények közé tartozik. Akit nem zavar a ragacsossága annak remek darab. A mini kiszerelés egyébként jobban megéri, 2.4 g van benne, a jelenlegi, megújított teljes méretű verzió pedig össz-vissz 3.1 g (nem 4.8 g mint fent az adatlapon).

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. augusztus 23.

Ez a mértékű ragacsosság nem zavar, cserébe tartós és sokáig fényes.

scorpionqueen

2020. július 23.

Néhány színben beszereztem nyár előtt, de összességében az a véleményem ezekről is, mint úgy általánosságban a márkáról: drogériás minőség, nem drogériás színekkel - ez utóbbi miatt veszek időről időre néhány terméket mégis a MAC-től, mert a színválaszték még mindig óriási. Némelyik túl nehéz, túl sűrű textúrával rendelkezik, felhordáskor nem tudok egybefüggően húzni a végeredményen sem, annyira kemény, csak apró, kis mozdulatokkal lehet felhordani, de ez a probléma nem áll fenn mindegyik színnél. A végeredmény változó szintén, van, amelyik nagyon gyenge, van, amelyik szebb, de az a helyzet, hogy minden más sokkal szebb és jobb a kollekciómban jelenleg, a MAC-ek a mezőny végén kullognak.
Kivitel: a legrosszabb szájfény kivitelezés. Hatszor kell belemártanom az applikátort a tubusba, mire végzek (néha többször), mert annyira kevés festéket vesz fel egyszerre.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. július 23.

maow

2020. március 28.

Sokáig úgy voltam vele, hogy én nem adok ki több pénzt szájfényre, mert úgy gondoltam, nincs nagy különbség szájfény és szájfény között, meg természetüknél fogva nem túl tartósak, és ha állandóan újra kell kenegetni őket, akkor felesleges drágát venni. Aztán kipróbáltam a Lipglasst, és onnantól kezdve kizárólag ezeket használom, a többit leselejteztem. Eredetileg 2 árnyalatban volt meg: Candy Box és Soar. Az előbbi egy halvány rózsaszín, ez sajnos nem állt annyira jól, illetve mivel világos volt, applikálásnál kicsit hajlamos volt csíkozódni, úgyhogy továbbadtam rajta. Na de a Soar, az maga az álom! A gyönyörű sötétebb nude színe, a tükörfénye, hogy nincs benne csillám, és a tartóssága (ez a legtartósabb szájfény, amit valaha kipróbáltam). Még a sminkelésért amúgy nem rajongó barátnőm is megkérdezte, hogy mi van az ajkaimon. Már a fél tubust elhasználtam, gondoltam, lassan újra kellene vásárolni, erre megtudtam (több MAC üzletből is megerősítették), hogy ezt az árnyalatot kivonták a forgalomból! Épp ésszel fel nem foghatom, hogy most, amikor a szájfények reneszánszát éljük, ráadásul a Soar az egyik bestseller árnyalat, mi a fenéért nem gyártják többé. Azt a fél tubust úgy őrizgetem, mint Gollam a gyűrűt. Sajnos a többi árnyalat annyira nem tetszik, várok, hátha lesz egy új árnyalat, ami átveheti Soar helyét.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. március 28.

claudia.nyilas

2020. március 21.

Limitált színben van meg, Holiday Miracle a neve. Ez egy nude kissé barnásba hajló szín, arany csillámokkal. Nagyon sokáig megmarad, és rúzsra felkenve is szuperul mutat. Engem meglepett, hogy milyen jó is lehet egy szájfény, régről nincsenek jó emlékeim, de ez elég jó. De a rúzsokat jobban szeretem, érzetre is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. március 21.

Anthaval

2019. december 20.

Még csak kipróbáltam és egy rövid ideig volt az ajkaimon, de nem tudom magam visszatartani, maximum később szerkesztem a hozzászólást. A "Starring You" család "Young Star" árnyalatára esett a választásom. Azért erre a kis szolid gyönyörűségre, mert a szememet általában elég erősen szoktam sminkelni, így a számra pont elég egy nude rúzs, vagy halvány színű szájfény. Számomra egyébként egyelőre nagyon nyerő, csodás a színe, picit tényleg ragad, de ez legyen a legnagyobb problémája. A karácsonyi csomagolásért pedig plusz pont jár, imádom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. december 20.

Antioxidánsok: Tocopheryl Acetate
Vitaminok: Tocopheryl Acetate

Mesterséges bőrpuhító (emollient) és bőrkondícionáló szer. Sűrűség szabályozó funkciója is van.

Hosszú láncú zsíralkohol. Emulgeálószerként, bőrpuhító (emollient), sűrítő anyagként használatos. Sima, csúszós érzetet hagy maga után a bőrön.

Brazil viasz, vagy pálmaviasz, melyet egy Brazíliában élő pálma leveléből állítanak elő. Nagyon sűrű emollient anyag, amely csillogó felületet hagy maga után, így a kozmetikai iparban leginkább csak szájfényekben, szőlőzsírokban és egyéb smink termékekben használják.

Az E-vitamin egyik formája, mely a tiszta E-vitamin és az ecetsav észtere. A tocopheryl acetate hasonló tulajdonságokat mutat a tiszta E-vitaminhoz, azonban egy kicsit kevésbé jó a felszívódása a bőrbe és a fotoprotektív hatása is kevésbé bizonyított. Viszont hosszabb a szavatossági ideje a boltok polcain (shelf life), ami miatt ez a leggyakrabban használt formája az E-vitaminnak.

A tiszta E vitaminról többet itt olvashatsz.

Források:  Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology

Felületi hártya képző, elektromos töltődést megakadályozó, a krémeket homogénné tevő segédanyag.

Összecsomósodást megakadályozó (anticaking), átlátszatlanná tevő, sűrűség szabályozó segédanyag.

Ón-oxid, vagy más néven ónkő. A természetben megtalálható ásvány. Színe a világossárgától a feketéig változhat. Kozmetikumokban radírozószerként és viszkozitásnövélőként (hogy kevésbé legyen folyékony a kozmetikum) használják.

Emulzió stabilizáló, sűrűség szabályozó segédanyag

Oldószerként és sűrűség szabályozó anyagként használt szerves vegyület.

A növényekben kis mennyiségben előforduló aromás aldehid. Maszkoló illatanyagként használják a kozmetikai szerekben.

Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)