Lelőhely: Online külföldről

Make P:Rem - Uv Defense Me. Daily Sun Fluid

Hozzáadva 2022.06.07.by

Bakoca

• Fizikai és kémiai fényvédő-kombináció.
  • Frissítő, könnyed textúra, SPF 50+ PA++++ védelemmel.
  • Bőséges hidratálás.
  • A természetes forrásból származó, bőr nyugtató összetevők segítenek megóvni a bőrt a külső agresszorokkal szemben, miközben nyugtatják az irritációt.
  • Használható arcra és testre egyaránt.
€19-tól

2022.12.16. 08:05

Először csak azért vadásztam ezt a fényvédőt, mert elég jó áron volt, ahhoz képest, hogy 150 milis kiszerelés. Most már azért fogom vadászni, mert annyira jó. Kellemes, könnyed állaga van, először felkenve ijesztő lehet, mert fehérnek hat eléggé, gondolom ez félig fizikai mivoltjának köszönhető. 5-10 perc alatt pöpecül beszívódik és kellemes, egészségesen ragyogó arcbőrt hagy maga után, amire problémamentesen lehet sminkelni. Ráadásul szépen hidratálja is a bőröm, utána egész nap puha marad. Biztosan újra fogom venni.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.11. 08:37 - 2022.08.12. 15:51

Ár/menny arányban az egyik legjobb a koreai fényvédő piacon, ezért is esett rá a választás. Nagyon folyós állagú, kellemes illatú. Felkenést követően kell neki egy 10 perc, hogy beszívódjon. Ha egyszerre túl sokat kentem fel, akkor néhány óra után beleült a barázdákba (pl orr két oldalán). A több vékony réteg jobban bevált. Szemhéjra is bőkezűen kentem és nem csípett, bár nem a legideálisabb, ha rásminkelsz. A finishét viszont IMÁDOM!!! 😭 Nagyon szép"dewy". UPDATE: hát.. már nem a kedvencem... Az ajánlott min. 2 ujjnyi mennyiség már nem szívódott be teljesen, fehér réteget hagyott. Mondták is, hogy úgy nézek ki, mint egy szellem. 😅 Szóval alapozó nélkül nem vállalható. Itthonra használom el, amikor nem megyek sehová.

2022.07.28. 15:31

Családostul nagyon szeretjük. Felkenés után várni kell egy 10-15 percet a teljes beszívódásért, de ez nem okoz gondot. Nálunk többen érzékenyebb bőrűek és eddig bármilyen patikai fényvédőt kentem rájuk csípte őket vagy kényelmetlen volt. Ez az első amit szívesen használunk, elsősorban szabadtéri tevékenységekhez. Való igaz hogy sötétebb ruhákon tud némi nyomot hagyni, de mondjuk nem nagyon öltözünk feketében ebben a nyári kánikulában, így ettől el tudok tekinteni, mivel se nem csípi a szemet, se nem irritálja a bőrt és valóban véd! Nemrég voltunk egy baráti sütögetésen, ahol utoljára délben kentem be a gyerekeket, majd 5 körül jutott eszembe újrakenni őket, és semmi, de még egy kis pirosság sem, úgyhogy tutira véd!

2022.07.18. 11:07

Sajnos nem kedveltem meg. Az a ritkás, de eloszlathatatlan fehér lepedék, amit hagy, eléggé zavar. Az én bőrömön nem szívódik be, fényes réteget alkot, pedig nem zsíros a bőröm. Számomra ez előnytelen. Valamint megfelelő mennyiségben és gyakorisággal felkenve helyenként összegyűlve, darabokban jön le. Nem kentem alá semmit, egyedül ezt. Testre használva, sötétebb ruhákon fehéres nyomot hagy. Viszont hosszabbtávon használva sem rontott a rosaceán, ami félig kémiai létére örömteli! És nem csípi a szemem, ez is plussz pont. Hatalmas mennyiség és jól is véd.