Ezt a terméket már nem gyártják!

MakeUp Revolution Flawless Matte
Ár: | 3390 Ft | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 16 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: kaszasedua, az összetevőket feltöltötte: Liora, Módosítva: 2022. július 14.
Kiszerelés: | 16 g | |
Lelőhely: | drogériák, online | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Natúr paletta 32 matt, intenzív szemhéjpúder árnyalattal.
Talc
CI 77499
Ferric Ammonium Ferrocyanide / CI 77510
Titanium Dioxide / CI 77891
sz
Szépek a színek, és ezzel el is mondtam minden pozitív dolgot a termékről az árát leszámítva. Borzasztóan porzik, a termék egy része mindig a szemem alatt köt ki, nehéz szépen eldolgozni, nem valami tartós.

Anyukámtól kaptam és teljesen oda vagyok érte. Szép kicsit paszteles színek vannak benne és nem olyan nagyon élénken de mindegyik szép matt. Vannak benne kicsit extrább színek is ami nagyon tetszik.

A színek sajnos nem olyan szépek, mint a képen. Nagyon hasonlóak az árnyalatok, porzik is. Valamiért a palettát kinyitni is nehézkesen megy. Akciósan vettem, kb fél áron, de még egyszer nem venném meg.

Jól pigmentált, egész nap a helyén marad, a színek felvíve is ugyan olyanok és az ára sem vészes véleményem szerint, nagyon jól kombinálható színek vannak benne 5* :)

Magamnak vettem ezt a palettát, hogy milyen frankó lesz a natúrabb sminkekhez, hát nem jött be. Nagyon sok benne a csillogó, metálos és csillámporos szín, ami nekem annyira nem jött be. Porzik rendesen, a szemem alá kell rendesen púderezni ha a sötétebb színeket használom, mert különben olyan lesz mintha bevertek volna egyet.
Tartósnak tartós és pigmentált is, de nem venném újra, csak áll a fiókban kihasználatlanul.

Ajándékba kaptam. Valószínű nem venném meg magamnak, így, hogy tudom milyen. Alapvetően nem lenne vele probléma ha az árnyalatok eltérnének egymástól. Nekem is porzós, nem is használom olyan gyakran.

Nagyon jó minőségű paletta, erősen pigmentált, finoman eldolgozható színekkel, amik szépen kombinálhatók egymással.

Meglepően jó paletta...Arra számítottam, hogy a színek közt nem sok különbség lesz, és nagyjából semmibe fogom satírozni...De mind nagyon szépen pigmentáltak, szépen el- és egybedolgozhatóak, remek természetes sminkeket lehet vele csinálni, nem porzanak, nincs száraz hatásuk a szemhéjamon. Megfelelő előkészületekkel 11 órát kibírnak rajtam (félig rejtett, zsírosodásra hajlamos szemhéjon), és ha valami "durvábbat" akarok, remekül kijönnek egyéb fényes színekkel is...
Ami nagyon meglepett még, hogy mennyire mások az árnyalatok tónusai...elég egyhangúnak tűnt elsőre, amíg nem próbáltam ki a szemhéjamon, de akármilyen sminket akarok készíteni, tökéletes alap hozzá - meg önmagában is remek paletta...Vannak más természetes palettáim (kimondottan hűvös színekkel), amiket jobban kedvelek, de teljesen rendben van ez is. :)

Nagyon porzik sajnos.. A legtöbb árnyalat semmiben sem tér el egymástól sajnos. Nem venném újra, el is ajándékoztam.

Csodaszép nude sminket tudok vele készíteni. Pigmentáltak és nem porzanak. Szépen össze lehet dolgozni a színeket. Szemhéjalappal szoktam használni így kitart egésznap.

Antioxidánsok: Tocopherol, Tocopheryl AcetateVitaminok: Tocopherol, Tocopheryl Acetate
Emolliensek: Paraffinum Liquidum/Mineral Oil
Illatanyagok: Methylparaben
Parabének: Methylparaben, Propylparaben
Színezékek: Red 6 / CI 15850, FD&C Red 40, CI 42090, Ultramarines, CI 77491, CI 77492, CI 77499, Ferric Ammonium Ferrocyanide / CI 77510, Titanium Dioxide / CI 77891
Tartósítószerek: Methylparaben, Propylparaben
Más néven Talcum. Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése az esetleges azbeszttartalma miatt esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát. A folyamatban lévő viták és jogi problémák ellenére az azbesztmentes talkumot biztonságosnak tekintik a sminkben és a bőrápolásban, bár ajánlatos kerülni a laza por állagú talkumot a nemi szervek területén illetve sérült bőrön.
Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.
Ásványi olaj. Színtelen, tiszta folyadék, melyet a petróleumból vonnak ki (vagyis inkább a petróleumból gázolaj gyártás folyamatának mellékterméke). Rossz hírneve ellenére Paula Begoun szerint a kozmetikai tisztaságú ásványi olaj a valaha talált legbiztonságosabb, legkevésbé irritáló hidratáló anyag. Ezenkívül hatásos sebgyógyító is. Az ásványi olajnak azonban némi pórus eltömítő hatása is van, így kombinált és zsíros bőrűeknek jobb kerülni. Dr. Rózsa Sándor a Testápoló Kislexikonban az ásványi olajat a nem ajánlott összetevők közé sorolja, mert szerinte "megmarad a bőr felszínén, nem szívódik föl, akadályozza a bőr lélegzését". A híres amerikai bőrgyógyász, dr Leslie Baumann Cosmetic Dermatology című könyvében viszont Paula Begounhoz hasonlóan azt írja, hogy a kozmetikai tisztaságú ásványi olaj egy kiváló és biztonságos hidratáló összetevő.
Források: FutureDerm és Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology
Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.
Tartósítószerként használt parabén. Részletesebb infó a parabénekről a FutureDermen.
A tiszta E vitaminról többet itt olvashatsz.
Források: Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology
Színezék. Piros.
Vízben oldódó sötétvörös színű, a kozmetikai és testápolási termékekben korlátozás nélkül használható színezőanyag, melyet melyet legelőször az USA-ban alkalmaztak az Amaranth helyettesítésére.
Brillantkék FCF. Szintetikus kék színezék élelmiszer színezék, kőszénkátrányból szintetikus úton állítják elő. Nagyon jól oldódik vízben.
Szintetikus ásványi eredetű szervetlen kék pigment, amely alumínium és nátrium kettős szilikátjából és szulfátból áll. Árnyalata a kéktől (leggyakoribb - pl. ultramarin) az ibolya, rózsaszín vagy akár zöldig terjedhet. Különféle színes kozmetikumok, valamint testápoló termékek színének kölcsönzésére használják.
Élénk kék színű, sminkekben használt pigment.