Bőrtípusok: bőrtípusok and kombinált

Malu Wilz Perfect Mat Alapozó

4.6
Hozzáadva 2013.04.16.by

Vikcike

Üveges kiszerelésű, folyékony, könnyű, hidratáló alapozó. Minimális púderanyagot tartalmaz. Intenzív nedvességmegtartó faktorokat, illetve UV-filtert is tartalmaz. Alkalmazása esetén biztosított a bőr optimális ápolása. Használat után az arc nem lesz fényes, csillogó. Magas fedőképességű. Normál és kevert bőrre.

2017.03.01. 15:34

Ajándékba kaptam 2 üveggel. Az egyik túl sötét, a másik pedig túl világos volt a bőrömhöz. A kettőt összekeverve viszont tökéletes színt kaptam. Sajnos már elfogyott, és nem tudom, hol tudnék belőle újra venni, mert imádtam.!

2014.11.21. 11:05

Első üvegcsénél minden klappolt, ez volt a kedvenc, de mikor újra vettem, rá kellett jönnöm, hogy valamit változtathattak rajta, mert már korántsem voltam úgy megelégedve vele :(

2013.03.05. 17:15

Ha több kell a bb krémemnél, vagy olyan alkalomra megyünk, akkor ezt az alapozót használom. Tartós, szépen el lehet dolgozni, nem foltosodik, nem fénylik át. Szép, hamvas, egységes bőrképet ad.

2013.02.17. 12:44

Igaz én nem ezt a folyékony alapozóját használtam, hanem a sűrű krém állagút, de az fantasztikusan bevált, minden bőrhibát elfedett a bőrömön. Az ára kicsit húzós, viszont évekig használtam, szóval megéri befektetni. Jó minőségű termékek.

2012.09.04. 09:06

Tökéletes az összes terméke! Ez a márka is nagyon tartós és könnyű vele dolgozni!!!!